Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua fent aquesta setmana jornades de Vacunació COVID sense cita prèvia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2021 10:47:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua fent aquesta setmana jornades de Vacunació COVID sense cita prèvia

Dimarts 24 de 15 a 19 h; Dimecres 25 de 9 a 13 h i de 15 a 19 h; i Dijous 26 de 9 a 13 h. La setmana vinent, dimarts 31 d’agost, també n’hi haurà de 15 a 19 h.

Aquesta quarta setmana del mes d’agost l’Equip d’Assistència Primària (AEP) de Blanes ha continuat programant sengles jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia, que s’afegeixen a les que ja s’hi fan regularment amb cita concertada. Més concretament, n’hi haurà durant quatre dies, de dimarts a divendres, i la setmana vinent també està previst que se’n programin més.


Jornada Vacunació COVID sense cita prèvia, dijous passat
Les jornades sense cita prèvia són mixtes, és a dir: durant la mateixa jornada també s’administren vacunes COVID a les persones que han concertat una cita prèviament. Pel que fa a aquest mes d’agost, els dies i les hores en què es podrà anar al local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, on s’efectuen regularment les vacunacions massives a Blanes, són els següents :

DiesHorari
Dimarts 24 AgostDe 15 a 19 h
Dimecres 25 AgostDe 9 a 13 h i de 15 a 19 h
Dijous 26 AgostDe 9 a 13 h
Divendres 27 AgostDe 15 a 19 h
Dimarts 31 AgostDe 15 a 19 h

La primera experiència sense cita prèvia a Blanes va tenir lloc el passat 13 d’agost, i la setmana passada també se’n van continuar fent durant tres dies: dimarts, dijous i divendres, sempre en horari de tardes, és a dir: de 15 a 19 h. Tothom qui vulgui podrà anar a vacunar-se sense necessitat d’haver concertat una cita prèviament, a partir dels 12 anys i sense límit d’edat. Només cal tenir en compte que les persones menors de 16 anys han d’anar acompanyades del seu pare, mare o tutor legal perquè se’ls pugui administrar la vacuna.


Aquest tipus de jornades estan adreçades a la població de Catalunya o desplaçats que venen a passar tota la temporada d'estiu a Blanes o rodalies, però no és per a persones que estan de vacances, ni estrangers No es vacunarà a ciutadans estrangers, sinó es tracta de casos molt concrets i excepcionals.
Data de realització: 08/23/2021 | Data de la darrera actualització: 08/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300