Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit aquest cap de setmana la 15a ‘Botiga al Carrer’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2021 10:25:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BotigaAlCarrerBlanes ha acollit aquest cap de setmana la 15a ‘Botiga al Carrer’

Diverses botigues de l’ABBC van oferir divendres i dissabte el seu gènere a peu de carrer amb ofertes i descomptes

El passat cap de setmana Blanes ha acollit una activitat comercial especialment apreciada en la seva edició estiuenca, quan la calor convida a vagarejar pels carrers. Es tracta de la tradicional Botiga al Carrer, que se celebra habitualment coincidint amb la finalització dels dos períodes de rebaixes, en aquest cas les d’estiu.


15a Botiga al Carrer de Blanes, el passat cap de setmana
El popular esdeveniment, que els darrers anys s’ha fet en dos dies consecutius, va tenir lloc divendres i dissabte, 20 i 21 d’agost, coincidint amb la celebració de la Festa Major Petita de Blanes. Al llarg de tots dos dies, diverses botigues del nucli històric de la vila adherides a la iniciativa van oferir el seu gènere a peu de carrer.


Es venien els productes amb diferents descomptes i ofertes que, qui més qui menys, va aprofitar per comprar bé allò que tenia ullat de feia temps, o aquell article trobat a l’atzar entre els comerços que participaven en la iniciativa. Més d’una vintena d’establiments s’hi ha adherit en aquesta ocasió, la 15a edició d’ençà que es va començar a celebrar en aquest municipi.


Les parades estaven instal·lades davant les botigues dels principals carrers comercials del centre de la vila: Raval, Mercaders, Muralla i Ample, així com al Passeig de Dintre. Com de costum hi havia per triar i remenar: roba i complements de vestuari, objectes de regal, llenceria, sabates i productes naturals, entre d’altres. ‘La Botiga al Carrer’ ha estat organitzada una vegada més per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.Data de realització: 08/25/2021 | Data de la darrera actualització: 08/26/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300