Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà dijous el Ple Municipal del mes d’Agost, amb 8 punts a l’ordre del dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2021 10:46:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes celebrarà dijous el Ple Municipal del mes d’Agost, amb 8 punts a l’ordre del dia

Un dels punts més destacats serà ratificar els canvis dels estatuts i objecte social de la societat ‘Blanes Serveis i Medi Ambient’

Demà dijous, al punt de les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al mes d’agost que inclou un total de 8 punts a l’ordre del dia. Com és habitual, el ple començarà amb l’aprovació de l’acta de l’anterior mes, en aquest cas el de juliol. Després es donarà compte de dues sentències i tot seguit es tractarà l’aprovació d’una modificació del pressupost municipal vigent.


El quart punt a l’ordre del dia presenta l’aprovació del text refós d’un pla parcial urbà, i el cinquè proposa ratificar les decisions adoptades pels membres del ple municipal reunits en junta general de la societat ‘Blanes Serveis i Medi Ambient’. Es tracta de diverses modificacions dels estatuts, així com la denominació social i l’objecte social de l’empresa.

Els dos següents temes són sengles mocions. La primera l’ha presentat l’Agrupació Participativa de Blanes, que demana la modificació de la proposició de llei de coordinació dels serveis de prevenció, extinció d’incendis i salvaments per regular els cossos de bombers arreu de l’estat espanyol. La segona proposta d’acord és de Junts per Blanes, en suport a la candidatura de la sardana com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO.

La darrera qüestió que es tractarà, com és habitual en els plens ordinaris, seran els Precs i Preguntes plantejats pels diferents grups polítics municipals. La sessió plenària corresponent al mes d’agost es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, així com per televisioblanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/25/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300