Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua la lenta millora de la situació pels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/27/2021 07:51:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua la lenta millora de la situació pels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 13 persones ingressades, 1 més, i al de Calella n’hi ha 6, 4 menys, entre les quals cal comptar una defunció

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació continua millorant lentament. Actualment hi ha un total de 19 persones ingressades, 3 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha augmentat a les 9 persones, després que en les setmanes anteriors n’eren 2.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 13 pacients tractant-se de COVID, 1 més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 2 ingressos i una alta. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 6 pacients, 4 menys que en el darrer recompte, però val a dir que en els últims dies s’han comptabilitzat 2 ingressos, 5 altes i 1 defunció.

Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i es manté a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 118 persones ingressades per COVID, 28 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 100.857 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot és el mateix que fa cinc dies, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 272 punts, i en l’anterior comunicat era el mateix. A Blanes ha continuat davallant tot i que continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 148 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 214.
Data de realització: 08/27/2021 | Data de la darrera actualització: 08/27/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300