Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es recuperen les visites als pacients no COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella a partir de l’1 de setembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2021 07:49:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaEs recuperen les visites als pacients no COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella a partir de l’1 de setembre

De moment es permetran les visites en horari de 12 a 14h, tot i que només podrà entrar un acompanyant per pacient

La situació més estabilitzada dels casos COVID als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha permès que es puguin recuperar les visites a pacients no COVID tant a l’Hospital Comarcal de Blanes com al de Calella. Per això, a partir d’aquest proper dimecres 1 de setembre es recuperaran paulatinament les visites de familiars als pacients no COVID ingressats.


Aquesta primera reobertura va acompanyada d’unes estrictes mesures per evitar cap contagi. Per visitar als pacients no COVID hospitalitzats s’estableix una franja horària de dues hores al migdia: des de les 12 fins les 2 de la tarda. Només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos. També es recomana, en la mesura del possible, que compti amb la pauta completa de vacunació.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta, que també es recomana que sigui quirúrgica; s’hauran de rentar les mans quan entrin als respectius centres amb solució hidroalcohòlica i continuar fent-ho de manera freqüent durant tota l’estada usant els dispensadors repartits en diferents punts del centre. Cal recordar que les visites als hospitals de Blanes i Calella es van suspendre a finals del passat mes de juliol, quan la situació epidemiològica va empitjorar, i els casos de coronavirus anava a l’alça.Data de realització: 08/31/2021 | Data de la darrera actualització: 08/31/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300