Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà demà divendres per tot Catalunya el magazín televisiu ‘A la Fresca’ per la XAL


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/02/2021 02:50:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoBlanes protagonitzarà demà divendres per tot Catalunya el magazín televisiu ‘A la Fresca’ per la XAL

S’emetrà en directe des del Passeig de Mar, de 18 a 19’30h, amb convidats i reportatges sobre els diferents atractius de la vila on comença la Costa Brava, per a les televisions locals

Com ja ve sent habitual, una vegada més, Blanes protagonitzarà per tot Catalunya un programa televisiu que s’emetrà en directe des de la vila on comença la Costa Brava. Serà demà divendres, 3 de setembre, i es tracta del magazín ‘A la Fresca’, que precisament tancarà l’actual temporada estiuenca aquí després d’haver fet un llarg recorregut.


Programa de la XAL Estiu 2020 des de l'espigó del Club de Vela Blanes
El programa ‘A la Fresca’ es produirà en directe des de Blanes i es podrà veure arreu de Catalunya a través de La Xarxa, en coordinació amb les Televisions Locals repartides pel país. El pes de la producció del programa que s’emetrà divendres vinent des d’aquí recaurà en TV Girona amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que ha col·laborat especialment amb les televisions per nodrir l’equip de producció amb diversos aspectes logístics.

En aquesta ocasió, el plató televisiu a l’aire lliure està previst que s’instal·li divendres al Passeig de Mar, darrera del Banc dels Músics. L’emissió durarà una hora i mitja, des de les 6 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre. Com és habitual, al llarg del programa hi haurà una variada representació dels diferents atractius amb què compta Blanes, així com temes relacionats amb la vila marinera.


‘A la Fresca’, presentat per Clara Tena, va encetar la seva ruta estiuenca el passat 5 de juliol a Solsona, i l’acabarà a Blanes divendres vinent, després d’haver passat per diverses poblacions d’arreu del principat. Són poblacions com Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Olot, Platja d’Aro, l’Escala, Lleida, Sant Pere de Ribas o Mollet del Vallès, entre d’altres.

Blanes, protagonista habitual del magazín televisiu d’estiu a La Xarxa

Al llarg dels darrers mesos, doncs, ‘A la Fresca’ haurà trepitjat a fons tot el territori cercant històries personals, racons singulars i curiositats per convidar a viure l’estiu tots plegats. Durant tots aquests darrers anys, Blanes ha estat una de les localitats que més vegades ha acollit l’emissió en directe dels magazines estiuencs que programa cada any La Xarxa.

L’any passat, tot i la COVID, Blanes va tornar a ser una de les localitats escollides, i enguany no podia ser d’una altra manera. El programa del 2020 es va emetre coincidint amb la Festa Major Petita, i l’ant anterior justament amb el dia central de la Festa Major de Santa Anna, el 26 de juliol.


El programa ‘A la Fresca’ es pot veure arreu del territori català, ja que l’emeten des d’Olot Televisió i TV Girona fins a Lleida TV, passant per Mataró Audiovisual, TV Badalona, Empordà TV, el Canal de les Terres de l’Ebre, Canal Terrassa, Pirineus TV, Penedès TV, Banyoles TV, Canal Blau de Vilanova, Canal 10 Empordà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Terramar Garraf-Penedès, Terramar Tarragona, Televisió del Ripollès, TV Costa Brava, Tàrrega TV i un llarg llistat.Data de realització: 09/02/2021 | Data de la darrera actualització: 09/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300