Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera diumenge el VII Trail Selva Marítima, amb un recorregut de 23 km


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/16/2021 04:34:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recupera diumenge el VII Trail Selva Marítima, amb un recorregut de 23 km

La cursa organitzada pel Grup Fondistes Blanes sortirà a les 9 del matí des de Tossa i finalitzarà a Blanes després de passar per Lloret

Un cop superat el parèntesi que va significar al 2020 no poder organitzar la competició, aquest 2021 s’ha pogut recuperar la Trail Selva Marítima amb forces renovades. Es tracta d’una de les proves que, amb tan sols sis anys de vida, ja havia consolidat abastament el seu prestigi abans que esclatés la pandèmia.


Sortida VII Trail Selva Marítima - Fotografies d'Arxiu 2019
Organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb la col·laboració dels Ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, la cursa tindrà lloc el proper diumenge, 19 de setembre. La prova es defineix com una cursa de muntanya arran de mar, i justament el seu principal atractiu és aquest: poder recórrer 23 kilòmetres entre Tossa de Mar i Blanes.


Ho fa, majoritàriament, vorejant els nombrosos atractius amb què compta el litoral gironí però que també, a voltes, es converteixen en un veritable repte, un malson a batre pels i les participants que posen a prova la seva resistència. La setena edició d’enguany vol recuperar l’esperit d’una prova que, en termes generals, gairebé no ha canviat res de la seva logística.


Tan sols s’ha hagut d’adaptar a la normativa COVID –com totes les activitats que es fan en l’actualitat-, de manera que tothom durà posada la mascareta i es repartirà gel hidroalcohòlic. Tanmateix, conforme vagin arribant els participants a la línia de meta a Blanes, diversos voluntaris i voluntàries s’encarregaran d’abastir-los.

23 Km de recorregut amb un desnivell de 900 m d’alçada

El recorregut de la ‘Trail Selva Marítima’ posa a prova constantment als atletes més experimentats. Per això, no és apta per a qui no estigui acostumat a aquest tipus de curses abruptes, ja que hi ha un desnivell de 900 metres d’alçada, una diferència que aviat és dita, però que pot acabar resultant un autèntic trenca-cames.


Arribada 1er classificat
La cursa sortirà a les 9 del matí des de Tossa de Mar, i tradicionalment el primer participant en creuar la línia d’arribada situada al Passeig de Mar de Blanes sol invertir poc més d’una hora i 50 minuts. La logística comença a partir de les 8 del matí, amb el trasllat de gran part dels participants en autocar des de Blanes fins el punt de sortida emplaçat a Tossa de Mar.


Arribada 1a classificada
Un cop donada la sortida, els i les atletes travessen cales i vistes paradisíaques, platges, penya-segats, roques i fins i tot dos jardins: el Botànic Marimurtra i el Tropical Pinya de Rosa. Hi ha temps per inscriure’s fins divendres a través de l’enllaç https://inscripcions.cat/trailselvamaritima2021/formulari_inscripcio i la recollida de dorsals es farà dissabte des de les 5 de la tarda fins les 9 de la nit al Passeig de Mar.
Data de realització: 09/16/2021 | Data de la darrera actualització: 09/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300