Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap canvi dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen 11 pacients, igual que fa una setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/17/2021 07:54:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap canvi dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen 11 pacients, igual que fa una setmana

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 5 persones ingressades, 1 menys que a l’anterior recompte; i al de Calella 6, una més

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació continua sense cap canvi des de fa una setmana. Actualment hi ha un total de 11 persones ingressades, igual que en els dos anteriors recomptes. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ara n’hi ha 3, un menys que fa 4 dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 5 pacients tractant-se de COVID, 1 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut un ingrés i dues altes, així com cap defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 6 pacients, 1 més que en el darrer recompte. Hi ha hagut 4 ingressos, 3 altes i tampoc s’ha produït cap defunció.

Risc de Rebrot controlat a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 74 persones ingressades per COVID, 7 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 103.114 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit davallant, tot i que encara continua a la zona de risc alta. Ara és de 104 punts, i en l’anterior comunicat era de 109. A Blanes, per contra, ha pujat després que havia davallat força, tot i que continua estant en la franja de risc moderat. Ara és de 81 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 41.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300