Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua aquesta setmana amb Jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia cada dia matí i tarda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/20/2021 08:59:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua aquesta setmana amb Jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia cada dia matí i tarda

Per segona setmana consecutiva, la campanya segueix de dilluns a divendres, del 20 al 24 de setembre, durant tot el dia: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, al Local de Mas Enlaire

A Blanes continua la campanya de vacunació COVID amb l’objectiu d’aconseguir que el major nombre de persones estiguin immunitzades contra el virus. Per segona setmana consecutiva, des d’avui dilluns i fins divendres, es podrà anar al centre de vacunació massiu de Blanes sense cita prèvia durant tot el dia.


Vacunació al Local de Mas Enlaire, divendres passat
És a dir: tant al mati, de 9 a 13 h, com a la tarda, de 15 a 19 h. Com és habitual, s’allotjaran al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre sense numero. La setmana passada ja es van estar fent vacunacions sense cita prèvia els cinc dies de la setmana durant tota la jornada. Fins al moment, durant l’agost, les jornades intensives sense cita prèvia s’havien estat fent entre un i tres dies per setmana.


La primera setmana d’aquest mes de setembre les vacunacions sense cita prèvia van passar fer-se diàriament, però amb horaris diferents segons el dia, amb franges horàries que depenien del dia de la setmana. Aquesta setmana del 20 al 24 de setembre continuarà la premissa d’administrar el vaccí per completar la pauta o per a la primera dosi. Cal recordar que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal i degudament acreditats perquè se’ls pugui vacunar.


Aquesta és la 31ena setmana consecutiva en què Blanes està administrant vacunes COVID des de locals habilitats amb aquest objectiu. Se n’encarrega l’Equip d’Assistència Primària (AEP) de Blanes, que des que va començar la pandèmia ha hagut d’estar en constant adaptació al què s’ha requerit en cada ocasió per seguir lluitant per a la seva eradicació.


Data de realització: 09/20/2021 | Data de la darrera actualització: 09/20/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300