Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer de Blanes protagonitza el Sopar d’Il·lusions a l’Hotel Santa Marta


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/21/2021 10:59:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer de Blanes protagonitza el Sopar d’Il·lusions a l’Hotel Santa Marta

Organitzat per l’establiment hoteler lloretenc per primera vegada, l’objectiu de la gala benèfica ha estat recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil

L’emblemàtic Hotel Santa Marta situat al veí municipi de Lloret de Mar, però lligat també a molts esdeveniments blanencs que s’han acollit aquí, va organitzar divendres passat una gala benèfica que va tenir com a protagonista una entitat social molt coneguda i apreciada a Blanes. Es tracta de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, en benefici de la qual es va organitzar.


Sopar d'Il·lusions, divendres passat
Fotografies: Carles Herrero
La primera edició de la Gala Benèfica, presentada amb el nom de ‘Sopar d’Il·lusions’, ha tingut com a beneficiària l’entitat que presideix Joan Torner, amb l’objectiu que tots els fons recaptats es destinin a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron per continuar treballant en la investigació contra el càncer infantil. Inicialment s’havia organitzat perquè tingués lloc a mitjans de juliol, però l’empitjorament de la situació COVID va obligar a ajornar-ho fins que fos un moment més propici.

Un sopar solidari per seguir lluitant contra el càncer infantil

El ‘Sopar d’Il·lusions’ que impulsa l’Hotel Santa Marta és una Gala Benèfica que cada any vol col·laborar amb una fundació o un projecte diferent. En aquesta primera edició es va pensar que, per donar el tret de sortida a aquesta iniciativa solidària, la Fundació Amics Joan Petit era perfecta perquè es tracta d’una entitat amb personalitat única i de caràcter familiar.


Joan Torner, president Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer
Els fons econòmics per contribuir a la lluita contra el càncer infantil s’han recollit a través del preu del menú, de 120 € per persona. D’altra banda, també s’oferia la possibilitat de col·laborar a totes les persones que no poguessin assistir al sopar, a través d’un compte corrent habilitat per a la ocasió. Finalment van participar una vuitantena de persones a l’esdeveniment, que es va acollir al restaurant SantaMar de l’establiment hoteler.


Joan Torner amb Olga López, 2a tinenta d'alcalde
de l'Ajuntament de Blanes
A banda del president de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Joan Torner, la Gala Benèfica va comptar amb l’assistència de la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Olga López, així com la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lloret, Lara Torres, en representació dels respectius consistoris. També va assistir-hi la regidora blanenca Mia Ametller i la diputada lloretenca al Parlament de Catalunya Antònia Batlle.


A banda del suport de diverses personalitats, institucions i empreses, la Gala Solidària va comptar amb dues col·laboracions molt especials. D’una banda, del periodista selvatà Adam Martín, qui va actuar com a mestre de cerimònies, i de l’altre, del Festival Som de Mar, que va oferir un concert a càrrec de Miquel Abras per amenitzar la vetllada.


Actuació Miquel Abras
Data de realització: 09/21/2021 | Data de la darrera actualització: 09/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300