Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els residents de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ja han rebut la dosi addicional de la vacuna COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2021 09:52:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els residents de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ja han rebut la dosi addicional de la vacuna COVID

Aquest passat dimecres se’ls va administrar a un total de 69 persones a Blanes, i també es va fer a l’Asil Nicolau Font de Lloret a 18 usuaris i usuàries

Dimecres passat es va administrar la dosi addicional de la vacuna contra la COVID als residents dels dos centres d’atenció a la gent gran que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. S’han vacunat un total de 69 residents de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, així com a 18 residents de l’Asil Sant Nicolau Font de Lloret de Mar.


En total, doncs, s’ha vacunat a 87 usuaris i usuàries de les dues residències durant un operatiu especial que es va fer ahir al migdia. La dosi addicional de la vacuna contra la COVID s’administra a les persones grans que necessiten un reforç per aconseguir una millor resposta immunitària per fer front a aquest virus. La Comissió de Salut Pública de l’estat espanyol va aprovar a principis de setembre aquesta mesura.

Aquesta setmana els Departaments de Drets Socials i de Salut han posat en marxa l’operatiu necessari per començar a administrar aquesta dosi addicional de la vacuna a les residències de gent gran. L’objectiu de les terceres dosis de la vacuna és intentar normalitzar la situació dels usuaris i usuàries amb les respectives famílies, així com les mateixes residències, siguin segures.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300