Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Judit Neddermann ha actuat avui a l’Hospital Comarcal de Blanes amb el músic Guillem Roma


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2021 04:22:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Judit Neddermann ha actuat avui a l’Hospital Comarcal de Blanes amb el músic Guillem Roma

La iniciativa s’emmarca al cicle ‘Sinèrgic’ de concerts a presons i centres sanitaris amb l’objectiu d’humanitzar els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música

Totes aquelles persones que avui al matí hagin hagut d’anar a l’Hospital Comarcal de Blanes, ja sigui per ser visitats o per veure un familiar, s’hauran trobada amb un sorprenent regal inesperat, si més no insòlit tractant-se d’un hospital. Es tracta del concert que han ofert la cantant Judit Neddermann acompanyada del músic Guillem Roma.


Concert Judit Neddermann i Guillem Roma a l'Hospital Comarcal
de Blanes, aquest dijous
L’actuació, allotjada al vestíbul d’entrada, s’emmarca dins el cicle ‘Sinèrgic’ de concerts que s’estan fent en centres penitenciaris i centres sanitaris d’arreu de Catalunya. El seu objectiu és humanitzar aquests espais i reivindicar el poder transformador de la música, així com la necessitat de dinamitzar culturalment especialment els centres sanitaris després d’un any i mig d’aïllament provocat per la pandèmia.


Judit Neddermann i Guillem Roma han ofert un concert íntim, de petit format, que han pogut gaudir pacients, residents i professionals del centre, en una experiència que avui també ha tingut lloc al jardí de Palamós Gent Gran. Durant la seva actuació, han ofert cançons pròpies incloses en els seus últims treballs discogràfics, i els aplaudiments que han rebut han estat una prova evident de la bona acollida de l’experiència.


Organitzat per l’Associació Cultural Neandertal Records, ‘Sinèrgic’ està dirigit pels artistes Martí Sancliment i Ferran Savall, i compta amb el suport de la Diputació de Girona, i s’està duent a terme en diversos centres hospitalaris, educatius, geriàtrics i penitenciaris de la demarcació gironina. El cicle no cerca donar una cobertura cultural i musical completa, sinó destacar la importància de pràctiques com la dinamització cultural o la musicoteràpia i el seu gran poder sanador.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300