Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El musical ‘Desde mi ventana’, de Dídac Flores, encetarà diumenge la programació professional al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2021 11:00:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El musical ‘Desde mi ventana’, de Dídac Flores, encetarà diumenge la programació professional al Teatre de Blanes

El Teatre de la Costa Brava Sud inclou 36 espectacles, i el programa de mà s’ha confeccionat amb la col·laboració d’entitats de Blanes i Lloret vinculades a les arts escèniques

Aquest proper diumenge el Teatre de Blanes aixecarà la programació professional de la nova cartellera de tardor-hivern amb el musical ‘Desde mi ventana’, dirigit i protagonitzat per Dídac Flores, qui també és l’artífex dels arranjaments, pianista i cantant. L’actor cardoní darrerament ha estat protagonista als mitjans de comunicació perquè, conjuntament amb Coco Comín, està enllestint els darrers preparatius d’una nova adaptació del conegut musical ‘Fama’, que s’estrenarà el 8 d’octubre al Teatre Apolo de Barcelona.


El musical 'Desde mi ventana', aixeca el teló de la nova
programació al Teatre de Blanes diumenge vinent
Pel que fa a Desde mi ventana, que s’oferirà al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda, es tracta de tota una delicatessen. El sots títol amb què es presenta, A través dels ulls de Pasek & Paul ja és tot un referent i pot indicar-li als amants d’aquest gènere què s’hi trobaran dalt l’escenari. I és que justament el musical està protagonitzat per sis joves que veuen la vida a través de les cançons dels compositors nord-americans Benk Pasek i Justin Paul.


Aquest binomi és conegut sobretot per ser els autors de les cançons d’una pel·lícula que va revolucionar i li va donar un nou sentit al gènere musical en ple nou mil·lenni: La La Land, en especial amb el tema City of Stars, que brilla amb llum pròpia. Pasek & Paul també són els responsables d’altres melodies que ja formen part dels referents musicals i cinematogràfics i de tota ànima sensible que s’apreciï.


Desde mi ventana està protagonitzada, a banda de Dídac Flores, pels actors i actrius Jana Gómez, Laura Enrech, Marina Pastor, Marc Flynn i Adrián Salzedo, els sis amics units per la passió pel cant que, tot mirant per la finestra, observen què hi passa a l’altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què passa al seu interior. L’obra és un recital teatralitzat que inclou algunes de les cançons més conegudes de Pasek & Paul, que col·leccionen premis i reconeixements internacionals.

Una nova programació amb 36 espectacles i esdeveniments

La nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud, que suma els escenaris teatrals de Blanes i Lloret de Mar, inclou un total de 36 espectacles i esdeveniments que tindran lloc entre aquest mes de setembre i principis de gener. Durant aquest temps hi haurà un variat repertori apte per a tots els gustos i tendències per estar entretingut una bona estona.


A Blanes la nova cartellera va començar la setmana passada amb la primera sessió de la segona temporada del Cicle Gaudí de Cinema, però no serà fins diumenge vinent que no s’aixecarà el teló teatral amb Desde mi ventana. L’Escena Professional inclou cinc propostes que, majoritàriament, tenen la música com a fil conductor: el 16 d’octubre la comèdia musical Mistela, Candela, Sarsuela; el 27 de novembre el cabaret Laberint Striptease; el 18 de desembre el pianista blanenc Carles Marigó oferirà Bach To The Moon; i finalment el 2 de gener hi haurà l’espectacle infantil El Monstre de Colors.

Implicació i Col·laboració d’entitats de Blanes i Lloret de Mar

Tant l’escenari de Blanes com el de Lloret de Mar completen el repertori d’aquests propers mesos amb actuacions protagonitzades per entitats de les dues viles vinculades a les arts escèniques. Per agrair aquesta implicació, en aquesta ocasió per a l’elaboració del programa de mà s’ha comptat amb la seva col·laboració com a prescriptors, animant a la gent perquè vinguin als teatres de les dues localitats.


Finalment han participat Pep Alum, del grup de Teatre El Mirall de Blanes; Sabrina Peláez, de l’Associació Rialles Blanes; i les actrius Maria Rodríguez i Marissa Garcia, de l’Aula Municipal de Teatre de Lloret i de Quantus Teatre. Cadascun d’ells i elles han triat un leitmotiv i apareixen en sengles fotografies costumitzades com a complement de l’aportació escrita que han fet sobre diferents èpoques del teatre des d’una mirada contemporània.


Pep Alum interpreta una mena de Rei Lear que treballa en un delivery,i perla sobre el teatre medieval del segle X, que volia commoure al públic i anava molt més enllà del text. Maria Rodríguez i Marissa Garcia, que interpreten una parella homosexual, es refereixen a l’època del teatre grec i romà, on no era permesa la participació de les dones com a actrius o dramaturgues. I finalment Sabrina Peláez, vestida com una xaman, ses refereix a aquesta figura recordant que els xamans estan considerats com els primers actors de la història del teatre, en una època anterior al segle V abans de Crist.

Informació i reserves: https://www.teatredelacostabravasud.cat/
Data de realització: 09/24/2021 | Data de la darrera actualització: 09/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300