Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

ADIF licita unes obres de millora valorades en 2’76 M€ a l’Estació de Tren de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/25/2021 09:58:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRENADIF licita unes obres de millora valorades en 2’76 M€ a l’Estació de Tren de Blanes

Els treballs duraran quatre mesos, i es preveu renovar diverses instal·lacions de l’enclavament blanenc que cobreix la Línia R-1 de rodalies

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries a l’estat espanyol, ADIF, ha donat a conèixer aquesta setmana la licitació d’un contracte d’obres per un valor de 2’76 milions d’euros que es faran properament a l’Estació de Tren de Blanes. Mitjançant un comunicat, ADIF ha avançat la seva intenció de renovar diferents instal·lacions que hi ha a l’enclavament blanenc.


L’Estació de Blanes forma part de la línia R-1 de Rodalies, que cobreix el recorregut de l’Hospitalet-Barcelona-Mataró-Blanes-Maçanet i, sobretot a l’estiu, és una de les més utilitzades per connectar el sud de comarques gironines amb l’àrea metropolitana. ADIF ha detallat que les actuacions previstes a realitzar dotaran de sistemes moderns a les instal·lacions millorades.


Entre les actuacions que es volen fer a l’Estació de Tren de Blanes, s’hi inclouen la substitució de vuit desviaments de l’estació, la primera de la R-1 venint des de Barcelona que comença a transcórrer terra endins, i no arran de mar com totes les anteriors. També es desplaçaran quatre vies, es renovarà el basalt que hi ha, s’instal·laran nous trams de carril i s’adequaran instal·lacions tècniques, entre d’altres.


Segons l’administrador d’infraestructures ferroviàries (ADIF) aquest seguit d’actuacions permetran augmentar la velocitat de pas dels trens, així com la fiabilitat de la infraestructura. Els treballs de millora està previst que s’allarguin durant quatre mesos, i estaran finançats amb els fons Next Generation de la Unió Europea.Data de realització: 09/25/2021 | Data de la darrera actualització: 09/25/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300