Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua millorant la situació dels casos COVID als hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/28/2021 08:18:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua millorant la situació dels casos COVID als hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 3 persones ingressades, 2 menys que a l’anterior recompte; i al de Calella 1, 5 menys

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació continua millorant. Actualment hi ha un total de 4 persones ingressades, 4 menys en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ara n’hi ha 1, 2 menys que fa set dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 3 pacients tractant-se de COVID, 2 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut un ingrés i dues altes, així com cap defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 1 sol pacient, 5 menys que en el darrer recompte. Hi ha hagut 3 ingressos i 6 altes, dues de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre.

Risc de Rebrot segueix controlat a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 51 persones ingressades per COVID, 4 menys que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 103.807 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit davallant, i continua a la part moderada. Ara és de 79 punts, i en l’anterior comunicat era de 98. A Blanes, per contra, ha continuat davallant i també segueix estant en la franja de risc moderat. Ara és de 35 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 81.Data de realització: 09/28/2021 | Data de la darrera actualització: 09/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300