Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El local de Mas Enlaire de Blanes es reorientarà a partir de l’1 d’octubre i passarà a vacunar només a residents


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/28/2021 08:35:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El local de Mas Enlaire de Blanes es reorientarà a partir de l’1 d’octubre i passarà a vacunar només a residents

Durant aquesta setmana, fins al 30 de setembre, continuarà la vacunació COVID Sense Cita Prèvia com a centre massiu per 16ena setmana consecutiva

A partir del proper divendres 1 d’octubre es reorientarà la vacunació COVID, i alguns dels locals on se n’han estat fent de manera massiva deixaran d’estar actius. D’altres, com és el cas del de Mas Enlaire de Blanes, continuaran en marxa, però deixarà de ser massiu per continuar administrant vaccins només per a residents de la vila.


D’aquesta manera, el Local de Mas Enlaire, que ha actuat com a centre de vacunació massiu durant 16 setmanes consecutives, es reconvertirà en un punt de vacunació de la pròpia àrea bàsica de salut de Blanes. D’altra banda, també s’hi administraran les segones dosis que hagin quedat pendents de gent de fora de l’Àrea de Salut.


Des que va començar la campanya de vacunació contra la COVID, a finals de desembre de 2020, s’han administrat a la Regió Sanitària de Girona 1.172.000 vacunes. Donat que ja s’ha assolit el 68’5% de la població amb la pauta completa, ara la campanya enceta una nova etapa, en la qual es concentrarà la vacunació en els centres d’atenció primària o als locals habilitats per aquesta finalitat en diferents municipis.

Hi ha 29.064 habitants de Blanes amb la pauta completa

Segons dades del Departament de Salut, actualment a Blanes ja hi ha 29.064 persones que tenen la pauta de vacunació completa. És a dir: que ja han rebut tant la primera com la segona dosi. D’altra banda, fa uns dies s’ha començat a administrar la tercera dosi a gent gran residents en asils, i fins al moment a Blanes ja l’han rebut 232 persones.


Pel que fa a les jornades que s’hi estan fent aquesta setmana, continuaran sent Sense Cita Prèvia al local de Mas Enlaire –a la Plaça 11 de Setembre, sense número- fins el dijous 30 de setembre. Cada dia s’estan administrant vacunes COVID durant tota la jornada: al matí de 9 a 13 h i a la tarda de 15 a 19 h.


Data de realització: 09/28/2021 | Data de la darrera actualització: 09/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300