Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El proper diumenge, 3 d’octubre, finalitza el termini per inscriure’s a la Costa Brava Stage Run 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/30/2021 11:48:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl proper diumenge, 3 d’octubre, finalitza el termini per inscriure’s a la Costa Brava Stage Run 2021

És una cursa de tres etapes que sortirà el divendres 15 d’octubre de Blanes i finalitzarà el diumenge 17 a Portbou: un recorregut per tota la Costa Brava amb 2 nivells de dificultat

No és cap novetat afirmar que a Blanes hi ha molts homes i dones a qui els agrada córrer o caminar, mantenir-se en forma en contacte amb la natura. Prova d’això són els nombrosos esdeveniments relacionats amb aquest àmbit que –en condicions normals- tenen lloc al llarg de tot l’any. Una de les més ambicioses és la que tindrà lloc a mitjans del proper mes d’octubre.


Imatges d'Arxiu Costa Brava Stage Run
Fotografies: CB Stage Run
Es tracta de la ‘Costa Brava Stage Run’, i proposa fer una cursa en tres etapes que comencen a Blanes i acaben a Portbou, és a dir: fent un recorregut per tota la Costa Brava de punta a punta. El termini per inscriure-s’hi finalitza el proper diumenge 3 d’octubre, i la prova tindrà lloc el cap de setmana de mitjans de mes, és a dir: sortirà de Blanes el divendres 15 i finalitzarà a Portbou el diumenge 17.


Hi ha dos nivells de dificultat, a triar depenent de les condicions i estat físic de cadascú: una possibilitat és recórrer 85 km, i l’altre –el més agosarat- és de 125 km. L’organització ofereix un paquet complet amb allotjaments en hotels, menjars i serveis inclosos, amb un complet sopar cada nit. També hi ha la opció que els acompanyants puguin seguir la cursa i gaudir igualment de la Costa Brava.


La prova està organitzada per BiFree Sports S.L., i en el cas de la sortida que es farà el 15 d’octubre, compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes. La primera etapa finalitza el mateix divendres dia 15 a Tossa de Mar, la segona del dissabte 16 d’octubre fa el recorregut entre La Fosca (Palamós) i Cala Montgó (L’Escala), i finalment la tercera i darrera, del diumenge 17 d’octubre, va des de Roses fins a Porbou.

Divendres
15 Octubre
Dissabte
16 Octubre
Diumenge
17 Octubre
Costa Brava Stage Run 125 km
Blanes-Tossa
23 km
Palamós-L’Escala
53 km
Roses-Portbou
50 km
Costa Brava Stage Run 85 Km
Blanes-Tossa
23 km
Aiguablava-L’Escala
32 km
Cadaqués-Portbou
30 km

Més Informació i Inscripcions: https://cbsr.run/ca/Data de realització: 09/30/2021 | Data de la darrera actualització: 10/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300