Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Desde mi ventana’, el particular musical de Dídac Flores, aixeca el teló de la nova programació al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/30/2021 12:32:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Desde mi ventana’, el particular musical de Dídac Flores, aixeca el teló de la nova programació al Teatre de Blanes

L’emotiu recital de cançons dels aclamats compositors Benj Pasek i Justin Paul ha encetat una cartellera farcida de música els propers mesos

El Teatre de Blanes, que forma part del projecte del ‘Teatre de la Costa Brava Sud’ va aixecar el teló de la programació professional diumenge passat a la tarda amb una actuació força diferent al què és habitual però, alhora, carregada d’emoció. Es tractava del particular homenatge que fa l’actor cardoní Dídac Flores al repertori dels aclamats compositors Benj Pasek i Justin Paul.


'Desde mi ventana' va encetar diumenge passat la nova programació
al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud
Dirigida i protagonitzada per Dídac Flores –qui també és l’artífex dels arranjaments i actua com a guionista i cantant-, l’obra ha arribat a Blanes quan està ultimant els darrers preparatius d’una nova adaptació del conegut musical ‘Fama’, que s’estrenarà al Teatre Apolo de Barcelona la setmana vinent. Després d’assistir a l’obra de diumenge, és fàcilment comprensible que s’hagi triat a Dídac Flores per aquest projecte tan especial.

Presentada amb el sots-títol A través dels ulls de Pasek & Paul, l’espectacle Desde mi ventana és tota una delicatessen interpretada per sis joves que veuen la vida a través de les cançons dels compositors nord-americans Benk Pasek i Justin Paul en versió castellana. Acompanyen Dídac Flores dalt l’escenari les formidables veus dels cantants Marina Pastor, Ferran Fabà, Edgar Martínez, Raquel Jezequel i Mireia Òrrit, completades per Fani Fortet a la percussió i Cesc Mojija al so.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, amb el regidor de Cultura,
Albert Sanz, saludant a l'elenc de 'Desde mi ventana'
Les veus dels i les cantants, juntes o per separat, rivalitzen en harmonia i delicadesa, però a l’hora amb una força que fa que l’escenari s’ompli de sensacions malgrat l’espartana escenografia. Tot un plaer pels sentits pels melòmans en general, i als amants dels temes de Pasek & Paul en particular, ja que inclou algunes de les cançons més conegudes del duet de compositors, que col·leccionen premis i reconeixements internacionals.


Per celebrar l’inici d’una nova temporada teatral, diumenge van anar al Teatre de Blanes l’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat del regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz. Minuts abans que comencés l’obra, tots dos van saludar l’elenc de ‘Desde mi ventana’, així com al seu director artístic, Dídac Flores, a qui varen desitjar molta sort en el seu nou projecte teatral que s’estrena la setmana vinent.

Programació Professional completada per espectacles d’escena local

L’escenari del Teatre de Blanes tornarà a aixecar el teló diumenge vinent, amb el primer dels espectacles infantils i familiars de l’Associació Rialles. Pel que fa a espectacles oberts a tot tipus de públic, la setmana vinent, més concretament el dissabte 9 d’octubre, amb dues sessions d’una gala de dansa flamenca presentada sota el títol ‘La Vuelta’, a càrrec d’una entitat cultural local.


Es tracta de l’Escola de Dansa Danstudio, dirigida per la ballarina internacional Natàlia Pérez. L’espectacle està dirigit i creat per la ballarina i professora Carmen Cotano, i inclou diverses branques de la dansa espanyola i flamenc: rumba, tangos, alegries, buleries.... Hi ha dues sessions per poder assistir-hi: la primera comença a 2/4 de 5 de la tarda i la segona a 2/4 de 9 de la nit, amb una duració de 60 minuts.

D’altra banda, el següent espectacle de l’escena professional que hi haurà al Teatre de Blanes s’emplaça per la setmana següent, el dissabte 16 d’octubre a les 9 de la nit, amb un altre musical: Mistela, Candela, Sarsuela, de la companyia Epidèmia Teatre. Està codirigit per Gemma Sangerman i Joel Riu, i el protagonitzen Aida Llop, Mireia Lorewnt, Lluís Oliver i Joan Sáez.
Data de realització: 09/30/2021 | Data de la darrera actualització: 09/30/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300