Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Mag Edgard encetarà diumenge la nova temporada de Rialles al Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘Somriures’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/01/2021 11:08:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesEl Mag Edgard encetarà diumenge la nova temporada de Rialles al Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘Somriures’

L’Associació Rialles Blanes ha programat sis espectacles fins acabar l’any: tres aquest octubre, dos més al novembre i un al desembre

El Teatre de Blanes acull diumenge vinent la primera representació de la nova temporada d’espectacles infantils i familiars que organitza l’Associació Rialles Blanes. En aquest cas, l’inici del nou curs de l’entitat serà amb una sessió de màgia a càrrec del Mag Edgard amb l’espectacle titulat ‘Somriures’, que ja ho diu tot respecte què ofereix.


'Somriures', amb el Mag Edgard, aquest diumenge a les 17'30 h
al Teatre de Blanes
El Mag Edgard portarà al Teatre de Blanes el seu reconegut segell de qualitat i teatralitat amb una actuació de màgia lleugera, fina, dinàmica i alegre, que cerca donar contingut i fer realitat la coneguda dita ‘Avui és un bon dia per Somriure’. L’il·lusionista Edgard Mauri Pou, deixeble del popular Mag Lari i guanyador l’any 2018 del concurs de TVE ‘Pura Magia’, demostrarà diumenge que el somriure és l’expressió facial associada a sentiments com l’alegria, la satisfacció o la felicitat.


Ho farà amb la seva actuació farcida de sorpreses cosides amb bon humor perquè tothom, petits i grans, passin una estona més que entretinguda, compartint una activitat tan gratificant com és anar al teatre. L’actuació començarà –com és habitual- a 2/4 de 6 de la tarda, i les portes d’accés al recinte teatral s’obriran a partir de les 5 de la tarda.

Sis espectacles en la nova programació de tardor de ‘Rialles’ Blanes

Aquest serà el primer del total de sis espectacles que l’Associació Rialles Blanes ha organitzat per aquest darrer trimestre del 2021: aquest mes d’octubre se n’han programat tres, al novembre dos més i al desembre el darrer d’ells. La major part de les sessions són de teatre, combinat en alguns casos amb titelles i altres atractius ingredients.


L'equip de l'Associació Rialles Blanes
Després de l’estrena del proper diumenge, doncs, aquest mateix mes d’octubre encara hi haurà dues sessions més. La següent serà d’aquí a dues setmanes, el dia 17, amb el conegut conte ‘Els Tres Porquets’, a càrrec de Magatzem d’Ars, en format de teatre que ha actualitzat la popular història. La següent representació coincidirà amb el darrer dia d’aquest mes d’octubre, el 31, quan s’ha programat ‘Remember Show’.


'Remember Show', el 31 d'octubre al Teatre de Blanes
El Teatre Mòbil i Marcel Gros Pallassos es retroben després de 30 anys per fer un homenatge a l’ofici de fer riure, a l’humor i a l’amistat. Per això, reinterpretaran els seus llegendaris números de clown, demostrant que el somriure no té edat. De cara al novembre s’han programat dues sessions: el dia 14 Dreams Teatre ofereix el musical ‘La Bella Dorment’, i el dia 28 Tanaka Teatre portarà a Blanes ‘La Petita Capmany’, una combinació de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares inspirada en l’escriptora Maria Aurèlia Capmany.


'Una Altra Carta als Reis', el 12 de desembre al Teatre de Blanes
Per últim, la programació de tardor de ‘Rialles’ Blanes es tancarà el 12 de desembre amb un espectacle 100% nadalenc: ‘Una Altra Carta als Reis’, de la companyia Xip Xap, a base de teatre i titelles. Val a dir que després d’aquesta darrera representació de ‘Rialles’, el Teatre de Blanes també ha programat a l’escena professional ‘El Monstre de Colors’, a càrrec de Tutatis, que s’oferirà el diumenge 2 de gener a l’hora habitual de Rialles, 2/4 de 6 de la tarda.

Descomptes en la venda d’entrades pels espectacles de ‘Rialles’

Cada espectacle de ‘Rialles’ costa 7€, però s’hi pot aplicar el descompte d’1€ per persona en cas que es compleixi un dels dos següents requisits: un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest darrer cas cal comprar les localitats a la taquilla. Es tracta d’un descompte que no és acumulable, però cal dir que també hi ha d’altres facilitats.


'Els Tres Porquets', el 17 d'octubre al Teatre de Blanes
Una d’elles és per la compra d’un paquet per veure els sis espectacles de la nova temporada: es ven al preu de 30€ enlloc dels 42€ que costaria cada representació per separat. La venda d’entrades presencial es fa els dies en què hi ha representació, a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, una hora abans que comenci l’actuació. D’altra banda, pel que fa a la venda online anticipada, és a través de https://www.teatredelacostabravasud.cat/Data de realització: 10/01/2021 | Data de la darrera actualització: 10/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300