Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El JardÝ BotÓnic Marimurtra acull dissabte un Taller de Cinema i Animaciˇ Junior


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 10/05/2021 10:04:11 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

El JardÝ BotÓnic Marimurtra acull dissabte un Taller de Cinema i Animaciˇ Junior

EstÓ adrešat a nens i nenes de 7 a 12 anys, que participaran en l’ediciˇ d’un curtmetratge de temÓtica botÓnica per presentar-lo al ‘Punto y Raya Festival Junior’ de finals d’octubre a Pol˛nia

El proper dissabte 9 d’octubre el JardÝ BotÓnic Marimurtra acull un Taller de Cinema i Animaciˇ adrešat a nens i nenes de 7 a 12 anys d’edat. L’objectiu de l’activitat Ús editar un curtmetratge de cinema o animaciˇ abstracta de temÓtica botÓnica que es presentarÓ a l’ediciˇ 2021 del prestigiˇs ‘Punto y Raya Festival Junior’ que se celebrarÓ del 22 al 24 d’octubre a BreslÓvia, Pol˛nia.


El JardÝ BotÓnic Marimurtra acull dissabte un Taller de Cinema
i Animaciˇ Junior
Es tracta d’incidir en la creaciˇ colĚlectiva, comptant amb la colĚlaboraciˇ de tots i totes les participants, per editar un curtmetratge que permeti la reflexiˇ sobre formes, textures i colors a partir d’elements botÓnics del JardÝ BotÓnic Marimurtra de Blanes. El taller comenšarÓ a les 10 del matÝ, tÚ 4 hores de duraciˇ, i estarÓ conduit per la coneguda artista plÓstica Anita Garcia, a qui acompanyaran guies i monitors del jardÝ blanenc.

El taller s’ha organitzat a travÚs del ‘Punto y Raya Festival Junior’, i amb aquesta activitat la Fundaciˇ Carl Faust –propietÓria i gestora del JardÝ BotÓnic Marimurtra- pretÚn promoure noves mirades sobre aquest paratge de la Costa Brava. En concret, un enfoc basada en la creativitat i les possibilitats de l’art abstracte. L’activitat tÚ un fort component pedag˛gic i educatiu, ja que estÓ adrešat a infants.

MÚs informaciˇ i Inscripcions: https://marimurtra.cat/shop/producte/taller-cinema-abstracte/Data de realitzaciˇ: | Data de la darrera actualitzaciˇ: 10/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal | PolÝtica de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300