Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Queden 3 pacients COVID ingressats als hospitals de la Corporació: 2 al de Blanes i 1 al de Calella


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/05/2021 07:56:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Queden 3 pacients COVID ingressats als hospitals de la Corporació: 2 al de Blanes i 1 al de Calella

Continua millorant la situació als dos centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació segueix millorant. Actualment hi ha un total de 3 persones ingressades, 1 menys en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ara n’hi ha 1, igual que a finals del passat mes de setembre.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 2 pacients tractant-se de COVID, 1 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 2 ingressos i 3 altes, dues de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressdes. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 1 sol pacient, igual que en el darrer recompte. Durant la darrera setmana no hi ha hagut canvis: cap ingrés, cap alta ni cap defunció.

Risc de Rebrot controlat a Blanes i baix a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 47 persones ingressades per COVID, 4 menys que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 104.210 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit davallant, i continua a la part moderada. Ara és de 71 punts, i en l’anterior comunicat era de 79. A Blanes, també ha continuat davallant i ara ja és inexistent, de 0, després que en l’anterior actualització estava situada en els 35 punts.




Data de realització: 10/05/2021 | Data de la darrera actualització: 10/05/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300