Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt perquè Blanes aculli l’Eurockey Cup 2021 aquest cap de setmana del 7 al 10 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2021 03:26:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt perquè Blanes aculli l’Eurockey Cup 2021 aquest cap de setmana del 7 al 10 d’octubre

La Ciutat Esportiva Blanes serà la seu principal de la competició, que també es disputarà a Lloret de Mar

A Blanes ja està tot a punt perquè a partir de demà dijous arrenqui l’Eurockey Cup 2021, que es disputarà en la categoria sub17, amb 225 participants procedents de països com Anglaterra, Itàlia, França, l’estat espanyol, Alemanya, Suïssa i Portugal. L’objectiu, però, no és tan sols competir, sinó sobretot fomentar els valors de l’esport com són el respecte, companyó i passió: respect, friendship & passion.


Imatge d'Arxiu: Partit Final Benfica-Manlleu (3-2)
Autor: Gordon Morrison (Eurockey Cup)
Entre els participants s’hi compten equips d’una gran qualitat, com per exemple l’Igualada, el Manlleu, el Benfica –campió en la darrera edició disputada, al 2019-, o bé la selecció espanyola femenina sub-17. Una vegada més, la Ciutat Esportiva Blanes serà la seu principal de la competició, que també es disputarà a la veïna localitat de Lloret de Mar. Aquest cap de setmana, del 7 al 10 d’octubre, es disputaran els partits de la categoria sub-17, mentre que a finals de mes, del 29 d’octubre a l’1 de novembre, serà en la de sub-15.

La categoria sub-17 comptarà per primera vegada amb participació femenina. Per a l’organització de la competició, Eurockey Cup i la Reial Federació Espanyola de Patinatge compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, igual que en les anteriors edicions. Des del 2015 la Ciutat Esportiva Blanes ha acollit competicions de l’Eurockey Cup cada any, llevat del 2020 a causa de la COVID.
Data de realització: 10/06/2021 | Data de la darrera actualització: 10/06/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300