Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença la 9a Eurockey Cup a Blanes i Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2021 02:56:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença la 9a Eurockey Cup a Blanes i Lloret

La Ciutat Esportiva Blanes ha acollit la presentació de la competició que es farà fins diumenge, comptant amb la participació de 225 jugadors i jugadores d’arreu d’Europa

El matí d’avui dijous, 7 d’octubre, la Ciutat Esportiva Blanes ha eacollit la presentació de la posada en marxa de la 9a Eurockey Cup 2021. Després de la cancel·lació forçosa l’any passat per la COVID, hi haurà dues categories: FEM17 i U17, que competiran des d’avui i fins diumenge. Una de les novetats és que, a banda de les pistes blanenques, també s’allotjarà al veí municipi de Lloret, tot i que la seu principal continuarà sent la Ciutat Esportiva Blanes.


Ciutat Esportiva Blanes, avui al matí
Presentació Eurockey Cup 2021
L’edició d’aquest 2021 també és especial per una altra raó: és la primera vegada que se celebren tornejos femenins. Fins ara les jugadores d’hoquei havien format part en equips combinats, en categoria mixta, amb atletes com Aina Arxé, Maria Sanjurjo o Laura Barcons. En el format d’U17 la fase inicia és de 4 grups de 4 equips en format lligueta. Els 4 equips del mateix grups s’enfrontaran entre ells, i els 2 millors de cada grup accediran a la fase final que tindrà, com a primer partit, els quarts de final.

Pel que fa a la categoria femenina, FEM17, consta de 2 grups de 4 equips cadascun, i els 2 millors equips de cada grup accediran a la fase final, disputant-se directament les semifinals. Hi haurà un total de 225 jugadors i jugadores procedents d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, l’estat espanyol i Portugal. Val a dir que es podrà seguir en directe pels canals oficials del torneig, i consultar tota la informació al web http://eurockey.info/2021/U17-FEM17
Data de realització: 10/07/2021 | Data de la darrera actualització: 10/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300