Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Primers resultats en la 9a Eurockey Cup que s’acull a la Ciutat Esportiva Blanes com a seu central


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2021 06:47:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOPrimers resultats en la 9a Eurockey Cup que s’acull a la Ciutat Esportiva Blanes com a seu central

Els equips participants de la competició internacional van acabar ahir dijous la primera jornada en les categories FEM17 i U17, en sengles partits disputats a les pistes de Blanes i Lloret

La Ciutat Esportiva Blanes, seu central de l’Eurockey CUP 2021, va bullir d’activitat aquest passat dijous en la primera de les quatre intenses jornades que es viuran durant aquests dies en aquestes instal·lacions. La competició internacional va començar a rodar amb els primers partits disputats, tant en FEM17 com en U17, i està previst que finalitzi diumenge amb les finals.


Partit FEM17: Grup E Espanya-CP Torrelles
Fotografia: David Valiente
Al Grup A, CP Alcobendas i Hockey Trissino s’han posat en primera posició després de superar el Porto i el RSC Uttigen suís, respectivament. Per la seva banda, al Grup B, Giovinazzo i Oliveirense han fet el mateix després de guanyar el Peterborough anglès i l’Igualada HC. Al Grup C, el CP Blanes Atlètic no ha pogut superar el HC Sintra portuguès, que s’ha situat líder de grup juntament amb l’ASD Montecchio Precalcino italià.


U17: Partit Igualada HC-Oliveirense
Fotografia: Gordon Morrison - Eurockey Cup
Per últim, HC Dinan Quévert i SL Benfica lideren el Grup D després d’aconseguir tres punts en els respectius enfrontaments contra RSC Cronenberg i CD Alameda d’Osuna. En categoria FEM17 i al Grup E, Espanya i HPR Camp han aconseguit derrotar al seu primer rival, el CP Alcobendas. També ho han fet el Cerdanyola CH i el CP Manlleu, que lideren el Grup F.


Partit Cerdanyola HC-ECU
Fotografia: Gordon Morrison - Eurockey Cup
L’Eurockey CUP 2021 continua avui divendres amb la represa dels partits. A les pistes Blava i Vermella de la Ciutat Esportiva Blanes a partir de les 9 del matí, s’enfrontaran l’AFP Giovinazzo contra l’Igualada HC i el CP Alcobendas W contra el CP Torrelles, respectivament. Per la seva banda, el pavelló municipal d’esports de Lloret allotjarà a la mateixa hora l’encontre de l’HC Dinan Queert amb el CD Alameda d’Osuna.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/08/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300