Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

RÓdio Blanes incorpora tres nous programes a la programaciˇ de tardor-hivern 2021-2022


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 10/08/2021 09:17:44 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

RÓdio Blanes incorpora tres nous programes a la programaciˇ de tardor-hivern 2021-2022

La nova temporada ha comenšat aquest mes d’octubre, i les novetats sˇn: ‘Bojos pel Cine’, ‘El CatamarÓ’ i ‘Sardanes a Blanes, Lloret i Tossa’

Aquest mes d’octubre, coincidint amb la posada en marxa de la nova temporada tardor-hivern 2021-2022, RÓdio Blanes ha incorporat tres nous programes a la seva graella habitual. Es tracta de ‘Bojos pel Cine’, ‘El CatamarÓ’ i ‘Sardanes a Blanes, Lloret i Tossa’. Sˇn els nous ingredients que passen a formar part d’una programaciˇ on hi ha una vintena d’espais. La rÓdio municipal aposta aixÝ per nous formats i continguts, en el seu objectiu de servei p˙blic.


Locutori RÓdio Blanes
Els espais es poden escoltar al 97.7 de la FM, aixÝ com a travÚs del servei de rÓdio a la carta, al web https://www.radioblanes.cat/ La graella de RÓdio Blanes la conformen espais majoritÓriament musicals especialitzats en diverses tendŔncies, aixÝ com d’altres tipus de continguts mÚs l˙dics o dedicat explÝcitament a un Ómbit concret, com Ús per exemple ‘La Llotja’, de carÓcter esportiu.

‘El CatamarÓ’, ‘Bojos pel Cine’ i ‘Sardanes a Blanes, Lloret i Tossa’

Pel que fa als nous programes que enceten emissiˇ aquest mes d’octubre, ‘El CatamarÓ’ es podrÓ escoltar tots els divendres a les 12 del migdia, i estÓ presentat i dirigit per Xarli Diego, l’estrella de mar. Hi haurÓ m˙sica amanida amb tocs d’humor, pensat perquŔ se l’escolti tota la famÝlia. TambÚ s’entrevistaran artistes d’Ŕxit de tots els temps, relacionat amb la m˙sica que se selecciona per a cada viatge del catamarÓ.

‘Bojos pel Cine’ s’emetrÓ els dissabtes a les 5 de la tarda i recomanarÓ les estrenes de pelĚlÝcules que no cal perdre’s, tant a les plataformes d’estreaming com a les sales convencionals de cinema. Tampoc no hi faltarÓ la nostÓlgia cinŔfila de recordar grans tÝtols del setŔ art, i tot el quŔ hi estigui relacionat. El protagonitzen tres amics bojos pel cinema: Marc, Ra˙l i Khtuluh.

Per ˙ltim, ‘Sardanes a Blanes, Lloret i Tossa’ s’oferirÓ els diumenges de 9 a 11 del matÝ i consta de dues parts. A la primera, unint els fils de les tres poblacions de la Selva Litoral, es parlarÓ d’aquesta dansa popular catalana, amb informaciˇ de ballades i audicions que es facin a comarques gironines, i tambÚ hi haurÓ un racˇ poŔtic amb la rapsoda Lourdes Roca. Per ˙ltim, a la segona part es podrÓ escoltar una selecciˇ de temes, a cÓrrec del sardanista Josep Tibau.
Data de realitzaciˇ: 10/08/2021 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 10/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300