Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles enceta la nova programació al Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘Somriures’, del Mag Edgard


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2021 11:34:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles enceta la nova programació al Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘Somriures’, del Mag Edgard

Aquest mes d’octubre encara hi haurà dues funcions més, els dies 17 i 31; al novembre n’hi haurà els dies 14 i 28; i el 12 de desembre serà la darrera del 2021 amb ‘Una altra carta als reis’

L’Associació Rialles Blanes va encetar diumenge passat la nova temporada d’espectacles infantils i familiars que organitza al llarg de tot l’any, amb la primera de les sis sessions que hi haurà fins acabar aquest 2021 al Teatre de Blanes. En aquesta ocasió, la cartellera de tardor-hivern va aixecar el teló amb una d’aquelles funcions que sempre atrauen legions d’espectadors, perquè connecta amb aquella part més somniadora de tothom.


Arribada del públic al primer espectacle de la nova
temporada de l'Associació Rialles Blanes al Teatre
Es tractava de l’espectacle titulat ‘Somriures’, a càrrec del reconegut il·lusionista català Mag Edgard. L’artista, que aporta a les seves funcions un segell de qualitat i teatralitat -agraïda especialment per tothom-, va oferir al públic que omplia de gom a gom la platea del recinte teatral una actuació de màgia lleugera, fina, dinàmica, gens artificiosa i –sobretot- alegre i sense càrregues excessives de gestos grandiloqüents que de vegades no fan sinó aconseguir l’efecte contrari.


Actuació Mag Edgard diumenge passat al Teatre de Blanes
El Mag Edgard va fer realitat la coneguda dita ‘Avui és un bon dia per Somriure’ que dóna nom al seu espectacle, a través de diversos trucs de màgia i il·lusionisme que van fer les delícies de petits i grans. De fet, els aplaudiments i les rialles van ser la tònica general de tota la representació, farcida de sorpreses cosides amb bon humor, amb el suport de diversos ajudants i ajudantes que completaven la representació.


L’il·lusionista Edgard Mauri Pou, deixeble del popular Mag Lari i guanyador l’any 2018 del concurs de TVE ‘Pura Magia’, va demostrar diumenge passat que el somriure és l’expressió facial associada a sentiments com l’alegria, la satisfacció o la felicitat. Un sentiment que aquests dies costa més de fer aparèixer, però que la seva màgia va fer realitat durant més d’una hora.

Obsequi inicial de l’equip de Rialles Blanes

Abans que comencés la funció, l’equip de voluntaris i voluntàries de l’Associació Rialles Blanes, que amb el seu esforç i treball continuat mantenen viva la programació infantil i familiar, van oferir un obsequi inicial molt artístic al públic assistent. Després d’una breu introducció a càrrec d’una de les voluntàries, un petit elenc de nois i noies, homes i dones, van oferir un animat ball a la concurrència des de l’escenari, animant al públic perquè se’ls afegís... una proposta que aviat va ser acceptada per tothom, petits i grans, dempeus des dels seients.


Ball inicial a càrrec del grup de voluntàries i voluntaris
de l'Associació Rialles Blanes
Minuts abans que comencés la funció l’alcalde, Àngel Canosa, va saludar l’equip de l’Associació Rialles Blanes. El batlle els va agrair la tasca invisible però efectiva que duen a terme per mantenir viva la programació i la il·lusió de petits i grans els diumenges a les tardes. Per reblar la trobada, tots i totes plegades van fer-se una fotografia de grup amb l’alcalde.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, amb els voluntaris
i voluntàries de Rialles
Sis espectacles en la nova programació de tardor de ‘Rialles’ Blanes

Aquest ha estat el primer del total de sis espectacles que l’Associació Rialles Blanes ha organitzat per aquest darrer trimestre del 2021: aquest mes d’octubre se n’han programat tres, al novembre dos més i al desembre el darrer d’ells. La major part de les sessions són de teatre, combinat en alguns casos amb titelles i altres atractius ingredients.


Després de l’estrena del passat diumenge, doncs, aquest mateix mes d’octubre encara hi haurà dues sessions més. La següent serà la setmana vinent, el dia 17, amb el conegut conte ‘Els Tres Porquets’, a càrrec de Magatzem d’Ars, en format de teatre que ha actualitzat la popular història. La següent representació coincidirà amb el darrer dia d’aquest mes d’octubre, el 31, quan s’ha programat ‘Remember Show’.

El Teatre Mòbil i Marcel Gros Pallassos es retroben després de 30 anys per fer un homenatge a l’ofici de fer riure, a l’humor i a l’amistat. Per això, reinterpretaran els seus llegendaris números de clown, demostrant que el somriure no té edat. De cara al novembre s’han programat dues sessions: el dia 14 Dreams Teatre ofereix el musical ‘La Bella Dorment’, i el dia 28 Tanaka Teatre portarà a Blanes ‘La Petita Capmany’, una combinació de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares inspirada en l’escriptora Maria Aurèlia Capmany.


Per últim, la programació de tardor de ‘Rialles’ Blanes es tancarà el 12 de desembre amb un espectacle 100% nadalenc: ‘Una Altra Carta als Reis’, de la companyia Xip Xap, a base de teatre i titelles. Val a dir que després d’aquesta darrera representació de ‘Rialles’, el Teatre de Blanes també ha programat a l’escena professional ‘El Monstre de Colors’, a càrrec de Tutatis, que s’oferirà el diumenge 2 de gener a l’hora habitual de Rialles, 2/4 de 6 de la tarda.

Descomptes en la venda d’entrades pels espectacles de ‘Rialles’

Cada espectacle de ‘Rialles’ costa 7€, però s’hi pot aplicar el descompte d’1€ per persona en cas que es compleixi un dels dos següents requisits: un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest darrer cas cal comprar les localitats a la taquilla.


Es tracta d’un descompte que no és acumulable. La venda d’entrades presencial es fa els dies en què hi ha representació, a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, una hora abans que comenci l’actuació. D’altra banda, pel que fa a la venda online anticipada, és a través de https://www.teatredelacostabravasud.cat/
Data de realització: 10/08/2021 | Data de la darrera actualització: 10/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300