Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Eurockey CUP 2021 que s’està disputant a Blanes entra avui en els quarts de final


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2021 10:24:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Eurockey CUP 2021 que s’està disputant a Blanes entra avui en els quarts de final

Aquest dissabte, tercera jornada consecutiva de la competició internacional, dirimirà quins equips jugaran demà les finals

La Ciutat Esportiva Blanes, seu central de l’Eurockey CUP 2021, va seguir acollint aquest passat divendres els partits de la competició internacional, que avui dissabte entra en una nova i decisiva fase. ASD Montecchio Precalcino, Igualada HC, CP Alcobendas, CD Alameda de Osuna, UD Oliveirense, HC Sintra, SL Benfica i FC Porto disputen avui els quarts de final mixtes.


2a Jornada Eurockey CUP a Blanes
Fotografies: Gordon Morrison - Eurockey CUP
Per la seva banda, CH i HPR Camp Hockey Team seran els protagonistes de la primera semifinal femenina de la història de l’Eurockey CUP a partir de les 4 de la tarda, mentre que la Selecció Espanyola i el CP Manlleu jugaran la segona semifinal a 2/4 de 7 de la tarda. Abans, des d’aquest matí a les 9 fins la 1 del migdia, la categoria mixta està celebrant els quarts de final.


En aquesta categoria els encontres han de dirimir els següents equips classificats després que s’hagin enfrontat ASD Montecchio Precalcino-Igualada HC; CP Alcobendas-CD Alameda de Osuna; UD Oliverirense-HC Sintra; i SL Benfica-FC Porto. Aquesta tarda també es disputaran les dues semifinals mixtes a les 1’15 h i a les 19’45 h.


Tots els partits s’estan disputant a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes. Alhora, aquells equips que no han aconseguit el passi a la fase final, disputaran una segona fase a la pista vermella de la Ciutat Esportiva Blanes, així com al pavelló municipal de Lloret de Mar.
Data de realització: 10/09/2021 | Data de la darrera actualització: 10/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300