Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Queda un pacient COVID als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, 2 menys que fa una setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/12/2021 08:50:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Queda un pacient COVID als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, 2 menys que fa una setmana

Aquesta única persona hospitalitzada per COVID està ingressada a l’Hospital Comarcal de Blanes, mentre que a Calella no en queda cap

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua millorant. Actualment només hi ha una persona ingressada, 2 menys en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ja no en queda cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi queda aquest únic pacient tractant-se de COVID, 1 menys que en l’anterior recompte. Durant els darrers dies no hi ha hagut cap nou ingrés, i s’ha donat 1 alta. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella no hi queda cap pacient ingressat, després que durant els darrers dies s’ha donat l’alta a l’últim pacient tractant-se de coronavirus que hi quedava.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 27 persones ingressades per COVID, 20 menys que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 104.617 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit davallant, i continua a la part moderada. Ara és de 68 punts, i en l’anterior comunicat era de 71. A Blanes, en canvi, ha tornat a pujar, tot i que continua a la franja moderada. Ara és de 37 punts, després que en l’anterior actualització havia arribat a 0.
Data de realització: 10/12/2021 | Data de la darrera actualització: 10/12/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300