Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La dansa flamenca omple de públic el Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘La Vuelta’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/13/2021 01:03:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La dansa flamenca omple de públic el Teatre de Blanes amb l’espectacle ‘La Vuelta’

Dissabte es van haver de fer dues sessions per atendre la demanda per assistir a la gala flamenca dirigida i creada per la ballarina Carmen Cotano, de l’Escola de Dansa Danstudio

La tarda-vespre d’aquest passat dissabte la dansa flamenca va omplir d’art i espectacle l’escenari del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud. Ho va fer a través de l’espectacle ‘La Vuelta’, que es va haver de representar en dues sessions consecutives per atendre la demanda que hi havia per poder assistir i no perdre’s l’ocasió.


Les ballarines i ballarins que van actuar a 'La Vuelta', al terme
de la primera sessió
Per aquest motiu, es van programar dos passis: el primer es va fer a 2/4 de 5 de la tarda, i el segon a 2/4 de 9 de la nit. Amb una duració de més d’una hora, al llarg de tot aquest temps el públic que va omplir el Teatre de Blanes –que van sumar 400 persones entre les dues sessions- va tenir l’oportunitat de gaudir d’una funció on la dansa flamenca era l’única i absoluta protagonista.


Es van oferir una vintena de balls a càrrec dels alumnes de l’Escola de Dansa Danstudio, sota direcció artística de la ballarina internacional Natàlia Pérez. En aquest cas, però, ‘La Vuelta’ estava dirigida i creada per la ballarina i professora d’aquesta acadèmia, Carmen Cotano, qui també va protagonitzar bona part dels balls que van oferir-se dalt l’escenari.


‘La Vuelta’ deu el seu nom a que es tracta de la primera representació després d’un necessari parèntesi a causa de la pandèmia, i va comptar amb la participació de 35 ballarines i ballarins. Ho van fer en parelles, grups més grans i més petits, amb ballarins de totes les edats. Especialment intensa i emotiva va ser l’actuació del jove ballarí Jordi Rodés , qui recentment es va classificar en la tercera plaça del concurs Dance World Cup.


Jordi Rodés durant la seva actuació
Al llarg de l’espectacle es van representar diverses peces flamenques que recullen diverses branques de la dansa espanyola i flamenc: rumba, tangos, alegries, bulerías, i un llarg etcètera. Carmen Cotano comptava amb el seu propi grup de dansa abans d’incorporar-se a l’Escola de Dansa Danstudio, de la qual n’ha passat a formar part.Data de realització: 10/13/2021 | Data de la darrera actualització: 10/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300