Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen els treballs a Blanes per desmantellar torres i soterrar la línia elèctrica a Mas Enlaire-El Control


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/13/2021 11:39:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen els treballs a Blanes per desmantellar torres i soterrar la línia elèctrica a Mas Enlaire-El Control

A causa de les obres, des d’avui dilluns i durant 15 dies s’ha tallat un sentit circulatori d’un tram de l’Avinguda de l’Estació i s’han anul·lat parades de la Línia 4 d’autobusos

Aquest dimecres, coincidint amb el primer dia laborable després del pont propiciat per la festa del 12 d’octubre, han continuat els treballs per desmantellar torres i suports de la línia elèctrica de la zona que hi ha entre els barris de Mas Enlaire, Mas Moixa i El Control-Horta de la Perla. Per aquest motiu, s’han hagut de prendre diverses mesures que afecten la circulació de vehicles i el transport públic d’autobusos.


Treballs que han començat avui al matí a l'Avinguda de l'Estació
Igual que ja va passar la primavera passada (amb l’inici dels treballs per fer la rotonda de la cruïlla del Carrer Anselm Clavé amb el carrer Santa Cecília i l’Avinguda de l’Estació), avui al matí s’ha tallat un dels dos sentits circulatoris d’aquest darrer vial. Més concretament, s’ha barrat el pas del trànsit rodat pel carril dret (que va en direcció a la nova rotonda) del tram de l’Avinguda de l’Estació comprès entre el Carrer Barcelona i el Carrer Anselm Clavé.


Desviament del trànsit de vehicles
D’altra banda, també s’han hagut d’anul·lar temporalment diverses parades de la Línia 4 d’autobusos, que farà un recorregut d’anada i tornada entre la Plaça Catalunya i l’Estació de Trens. Més concretament, s’han anul·lat les parades 8, 9, 10, 11 i 12, situades respectivament davant l’antiga Escola SAFA, Mas Moixa, Anselm Clavé, Casa de la Cultura i Rambla Joaquim Ruyra.


Una de les parades anul·lades de la Línia 4
Obres per soterrar les línies elèctriques aèries i desmantellar equipaments

Aquestes mesures extraordinàries s’allargaran, en principi, durant 15 dies, mentre durin els treballs que s’hi estan duent a terme, i en funció de com evoluciona la feina que depèn de la companyia elèctrica. Les obres consisteixen en recuperar les cates que es van fer fa uns mesos en el tram afectat de l’Avinguda de l’Estació, que es van tornar a cobrir per no perjudicar les circulació de vehicles i persones.


Ara, a tenor de la programació que té prevista la companyia elèctrica ENDESA, es tracta de recuperar les excavacions que ja es van fer en el seu moment amb l’objectiu de poder fer el canvi i connectar els cables soterrats, substituint finalment la línia aèria que encara funciona. Quan s’hagi fet, es podran desmantellar les dues estructures de formigó que hi ha al mig de la nova Rotonda del Carrer Anselm Clavé.


Fins que no s’hagin pogut fer els treballs de substitució, no serà possible desmantellar aquestes dues estructures. A partir d’aquí, queden encara diversos treballs relacionats amb l’acabament definitiu de la nova rotonda que hi ha al Carrer Anselm Clavé, que inclouen –entre d’altres acabats- fer un nou asfaltat de tota la zona.
Data de realització: 10/13/2021 | Data de la darrera actualització: 10/13/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300