Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dos autors blanencs, Jaume Planas i Judit Escayola, presentaran els seus llibres aquest divendres a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2021 11:37:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dos autors blanencs, Jaume Planas i Judit Escayola, presentaran els seus llibres aquest divendres a Blanes

Tots dos ho faran a la mateixa hora, les 7 de la tarda: l’escriptor de la novel·la ‘Aiguamarina’ ho farà a la Biblioteca Comarcal, i l’autora de ‘La Enfermera Valiente’ a Casa Saladrigas

Els amants de la literatura que visquin a Blanes tenen demà divendres una doble cita difícil de poder complir, perquè no tan sols tindrà lloc justament el mateix dia: també serà a la mateixa hora, les 7 de la tarda. Es tracta de la presentació de les dues creacions de dos autors lligats a Blanes: Jaume Perxachs i Judit Escayola.


Jaume Planas Perxachs, guanyador de dos premis Recvll, presentarà la seva primera novel·la, ‘Aiguamarina’ a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes, de la mà de German Bartolomé i Albert Torras, del grup de Teatre El Mirall. Per la seva banda, Judit Escayola –més coneguda fins ara en la seva faceta com a pintora- presentarà el seu conte ‘La Enfermera Valiente’ a Casa Saladrigas.


Cadascun d’ells han donat vida a dues creacions d’estils força diferents. ‘Aiguamarina’, de Jaume Planas, submergeix al lector en un viatge que fa el protagonista de la novel·la de Blanes a Port de la Selva, ple de personatges que configuren el seu passat i present. Per la seva banda ‘La Enfermera Valiente’, de Judit Escayola, és un relat breu presentat en forma de conte, però contextualitzat en una situació tan realista i coneguda com és la pandèmia del coronavirus.
Data de realització: 10/14/2021 | Data de la darrera actualització: 10/14/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300