Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença a Blanes la Costa Brava Stage Run (CBSR) 2021 una cursa per camins de muntanya fins Portbou


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/15/2021 12:19:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOComença a Blanes la Costa Brava Stage Run (CBSR) 2021 una cursa per camins de muntanya fins Portbou

Prop d’un centenar de runners han fet la sortida des del Passeig de Mar en la primera de les tres etapes que culminen diumenge, amb dos nivells de dificultat i recorregut: 85 km i 125 km

El Passeig de Mar de Blanes ha allotjat avui al migdia el tret de sortida d’una experiència esportiva que han pogut tornar a gaudir els i les amants del running, després que finalment l’edició de l’any passat es va haver de suspendre per la COVID. La Costa Brava Stage Run (CBSR) 2021 s’ha encetat avui divendres precisament al municipi on comença la Costa Brava, i finalitzarà diumenge vinent on acaba la part més salvatge del litoral català per l’extrem nord: a Portbou.


La CBSR 2021 està organitzada per BeeFree Sports amb el suport de diverses institucions, entre elles l’Ajuntament de Blanes. El cor i l’ànima de la CBSR són el binomi format per Jordi Vissi i Tomàs Llorens, lligats al Grup Fondistes Blanes. Són dos joves blanencs apassionats de l’esport, la muntanya i córrer que han dissenyat una experiència única per gaudir de la Costa Brava, rodejats de paisatges increïbles entre mar i muntanya, posant a prova els propis límits.


Com sol passar cada vegada que el Passeig de Mar allotja la sortida o arribada d’alguna marxa, caminada o prova esportiva, tota la litúrgia que envolta l’esdeveniment ha despertat l’interès de nombrosos vianants que voltaven pel passeig gaudint de la bonança d’aquests dies. No tan sols perquè habitualment no solen fer-se entre setmanes, sinó per la renovada il·lusió de tornar a la normalitat. Quan ha arribat el moment de donar el tret de sortida, s’han afegit per aplaudir als agosarats i agosarades corredores a qui els espera tres dies d’intensa vivència fins arribar a Portbou.


Una cursa en tres etapes amb dos nivells de dificultat

La Costa Brava Stage Run 2021 compta enguany amb la participació de prop d’un centenar de runners, que tindran tres dies per córrer i gaudir del paisatge. No són tres curses individuals, sinó una completa experiència durant tres dies, amb dos nivells de dificultat, a triar dependent de les condicions i estat físic de cadascun. Una possibilitat és recórrer 85 km amb 2.800 m de desnivell positiu –la que ha comptat amb un major nombre d’inscrits-; i l’altra, més agosarada, és fer 125 km i 4.300 m de desnivell positiu.


L’organització ofereix un paquet complet amb allotjaments en hotels, menjars i serveis inclosos, amb un sopar cada nit. També hi ha la opció que els acompanyants puguin seguir la cursa i gaudir igualment de la Costa Brava. La primera etapa finalitzarà avui a Tossa de Mar; la segona demà dissabte, fa el recorregut entre La Fosca (Palamós) i Cala Montgó (L’Escala), i finalment la tercera i darrera etapa serà diumenge, des de Roses fins a Porbou.

Divendres
15 Octubre
Dissabte
16 Octubre
Diumenge
17 Octubre
Costa Brava Stage Run 125 km
Blanes-Tossa
23 km
Palamós-L’Escala
53 km
Roses-Portbou
50 km
Costa Brava Stage Run 85 Km
Blanes-Tossa
23 km
Aiguablava-L’Escala
32 km
Cadaqués-Portbou
30 km



Data de realització: 10/15/2021 | Data de la darrera actualització: 10/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300