Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions esportives municipals recuperen bona part de la normalitat pre-COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/17/2021 09:23:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions esportives municipals recuperen bona part de la normalitat pre-COVID

S’ha obert el pàrking soterrat i s’ha tancat el de superfície; l’aforament màxim permès a l’exterior és del 100% i a l’interior del 80%; i continua sent obligatori l’ús de la mascareta

Des d’aquest passat divendres, quan va sortir publicada al DOGC la resolució que modifica les mesures de contenció COVID, la Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions esportives municipals han recuperat bona part de la normalitat pre-COVID. El personal de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes han fet mans i mànigues perquè hagi estat possible.


Ciutat Esportiva Blanes, aquest cap de setmana
Així, l’aforament màxim permès a les instal·lacions exteriors és del 100%, i a les interiors del 80%. En tots dos casos, tant si s’està fora com a dins, l’ús de la mascareta continua sent d’obligatori compliment. En canvi, no cal fer registre d’accessos ni traçabilitats, no cal prendre la temperatura al accedir-hi, però sí que s’ha de continuar fent la desinfecció periòdica de les mans amb gel hidroalcohòlic.


A la Ciutat Esportiva Blanes s’ha reprès el funcionament de l’ascensor principal, i el públic pot accedir a les instal·lacions de dilluns a diumenge. Els serveis de bar estan oberts al 100% segons normativa establerta, i es pot menjar i beure en aquesta zona específica del bar. Per contra, no es pot menjar fora d’aquesta zona del bar, i està permès beure fora de la zona del bar.


Tanmateix, a la Ciutat Esportiva Blanes s’ha tornat a obrir l’accés al pàrking soterrat que dóna accés directe a l’interior de l’equipament, i en canvi s’ha tancat el de superfície. En tot cas, des de l’Àrea d’Esports s’ha recordat que cal seguir evitant que hi hagi aglomeracions i, per això, cada equip/grup decideix un espai en concret a l’aire lliure per poder concentrar-se i accedir a la instal·lació. També cal evitar aglomeracions dels pares/mares/acompanyants al hall de la Ciutat Esportiva Blanes i, de cara a la setmana vinent, caldrà que tant esportistes com personal tècnic disposi de la tarja/carnet pel control d’accés.


Instal·lacióAforament Màxim Grades
Pista Verda Camps Individuals 1-2-3-4
262 persones cadascuna
Pista Blava
1.344 persones
Pista Vermell
177 persones
Pista Groga
91 persones
Camps Futbol CEB, Ca la Guidó i Mas Borell
100% Obertura
Data de realització: 10/17/2021 | Data de la darrera actualització: 10/17/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300