Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Mercat Setmanal dels dilluns de Blanes ha tornat avui a la normalitat pre-COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/18/2021 01:05:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Mercat Setmanal dels dilluns de Blanes ha tornat avui a la normalitat pre-COVID

Des del passat mes de maig el mercat del Passeig de Mar estava acotat amb tanques i hi havia controls d’accés perquè no es superés l’aforament màxim permès

Blanes continua recuperant bona part de la ‘normalitat’ pre-COVID després que la setmana passada va sortir publicada al DOGC la resolució que modifica les mesures de contenció per prevenir l’expansió de la pandèmia. Aquest dilluns hi ha hagut un nou ingredient que així ho ha evidenciat, després que des del passat divendres la Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions esportives municipals ja van adaptar-se a la nova situació.


Mercat dels Teixits dels dilluns, avui al matí
El popular Mercat Setmanal dels Teixits que s’instal·la a Blanes cada dilluns s’ha muntat avui al matí amb la fesomia que presentava abans que s’haguessin d’aplicar les mesures COVID. Al llarg d’aquest any i mig, el mercat ha passat per diferents etapes, des de la suspensió durant el confinament fins a canvis en la manera d’instal·lar-se les parades.


Posteriorment, va reduir al 50% el nombre de parades, de manera una mateixa instal·lació només podia venir cada 15 dies. L’última modificació es va fer a principis del passat mes de maig, quan es van poder recuperar el 100% de totes les parades, però havent inclòs diversos mecanismes per complir les distàncies de seguretat i la normativa sanitària.


Aquestes mesures han desaparegut avui dilluns, i entre d’altres incloïen el tancament perimetral amb tanques i cintes, de manera que l’accés només es podia fer per nou punts d’entrada i sortida on hi havia controladors que s’encarregaven de supervisar que no es superés l’aforament permès. Des de llavors i fins la setmana passada, cada dilluns s’ha hagut de muntar l’encerclament a través de diverses tanques que s’havien d’instal·lar i treure abans i després que comencés l’activitat.
Data de realització: 10/18/2021 | Data de la darrera actualització: 10/18/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300