Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/19/2021 03:29:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama amb diverses activitats

L’Associació Contra el Càncer ha muntat una Taula Informativa avui al matí, l’ABBC exposa material de marxandatge de l’entitat i la façana del consistori es tenyeix cada nit de color rosa

Aquest dimarts, coincidint amb la jornada en què es commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, l’Associació Contra el Càncer de Blanes ha instal·lat una Taula Informativa durant tot el matí al seu lloc habitual més característic: la Plaça d’Espanya. Al llarg del matí s’ha estat repartint informació i s’han recollit aportacions econòmiques a través d’una guardiola, així com venent material de merchandising.


Aquest 2021 el lema del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama és ‘Treu Pit per les Més Vulnerables’ perquè es pugui donar atenció i suport a totes les dones que ho puguin necessitar. En aquest sentit, al tríptic que s’ha repartit aquests dies amb motiu del Dia Mundial, s’explica que amb les donacions recollides es garanteix que moltes dones puguin tenir cobertes les seves despeses de primera necessitat de la llar i alimentació.


Es tracta de contribuir a que, d’aquesta manera, puguin accedir a productes necessaris per pal·liar els efectes secundaris del tractament oncològic. L’Associació Contra el Càncer també fa que dones i els seus familiars es puguin estar en pisos residències o hotels a les zones dels hospitals de referència on poden rebre el tractament oncològic necessari quan els centres es troben fora del seu lloc habitual de residència.


Tanmateix, amb les aportacions econòmiques que recull l’entitat també es fa possible que les dones que ho necessitin rebin assistència psicològica durant la seva malaltia. Els diners recollits procedeixen directament de donacions en metàl·lic, així com adquirint els productes de marxandatge que ven l’entitat, com ara les característiques ulleres roses, paraigües de colors, clauers i altres articles relacionats amb la campanya contra el càncer de mama. Aquest 2021 també s’han pogut comprar les pedres decorades amb motius al·lusius a la campanya, creades per l’artista de Blanes Martha Hernández.

Suport de l’ABBC amb venda de material de marxandatge

A banda de la jornada d’avui, a Blanes també es podrà seguir contribuint a la campanya comprant material de marxandatge i artesania a través de la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb l’Associació Contra el Càncer de Blanes. Per segon any consecutiu, una quarantena d’establiments de l’ABBC vénen material de la campanya.


L’any passat es va fer de manera més intensiva, ja que l’Associació Contra el Càncer no va poder muntar la característica parada i, per tant, l’única manera de poder recollir donatius amb la venda de productes va ser a través dels locals que van col·laborar. Cada establiment adherit dedica una part de l’aparador a decorar-lo amb el color rosa que simbolitza la lluita contra el càncer de mama i, d’altra banda, ven material de marxandatge a l’interior.

Els establiments que col·laboren durant tots aquests dies són Metrópolis, El Tall, Farmàcia Sureda, Can Borràs, Liberty, Joieria Puigdemont, Bolsos Alemany, Nutt Store, les dues botigues Dakota, Galeria d’Art L’Arcada, Sabateria Sagrera, Daina, Estanc Pla, Shoppins, Biscuter, Bosch Ortopèdics, Jubany, els dos locals d’Esports Perpinyà, Perfumeria Xaloc, Jo També, Magda G, Giotto, Sweet Things, Can Saura, Sabateria Núria Ribot, Dolors Íntim, Llenceria Raval, D Dona, Farmàcia Adell, S’espart, Nanus, Joieria Maresma, Cachito, Can Queldra i Els Sabons de l’Eva.


Per últim, cal recordar que des del passat divendres i fins diumenge vinent, 24 d’octubre, cada nit la façana principal de l’Ajuntament de Blanes es tenyeix de color rosa. Ho fa a través del nou sistema d’il·luminació nocturna que precisament s’ha estrenat coincidint amb els dies previs al Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama.
Data de realització: 10/19/2021 | Data de la darrera actualització: 10/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300