Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquest dijous continua la segona temporada del Cicle de Cinema Gaudí amb ‘Les dues nits d’ahir’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/20/2021 10:23:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aquest dijous continua la segona temporada del Cicle de Cinema Gaudí amb ‘Les dues nits d’ahir’

La projecció començarà a les 8 del vespre, i es tracta d’una road movie estrenada el passat mes de març protagonitzada per quatre joves, nominada a millor film als XIII Premis Gaudí

Demà dijous, coincidint amb la tercera setmana d’aquest mes d’octubre, el Teatre de Blanes allotjarà una nova sessió del II Cicle Gaudí de Cinema, més concretament està programada pel 21 d’octubre a les 8 del vespre. En aquesta ocasió es projecta el film ‘Les dues nits d’ahir’, una road movie sobre la pèrdua i el dol, que ha significat l’òpera prima de quatre joves barcelonins.


Fotograma 'Les Dues Nits d'Ahir', que es projecta aquest dijous
21 d'octubre, a les 20 h, al Teatre de Blanes
Nominada en la categoria de millor pel·lícula als XIII Premis Gaudí celebrats aquest 2021, la trama transcorre durant una nit d’estiu, i està protagonitzada per quatre joves. En Pol, l’Èric, en Marcel i l’Ona són amics d’infància i als 20 anys un d’ells, en Pol, mor. El llargmetratge narra la fugida dels tres personatges principals en cotxe cap enlloc, portant les cendres del seu amic en un tupper, dins d’una motxilla, amb la intenció de llençar-les al mar.


El títol fa referència a la incertesa que viuen els protagonistes al llarg del viatge, la buidor que senten els tres amics, i les emocions que no poden dominar, que els ofeguen. Originàriament la pel·lícula va néixer com un treball de final de fi de grau de la Universitat Pompeu Fabra, i està escrita a vuit mans per Pau Cruanyes (direcció i guió), Gerard Vidal (direcció, guió i banda sonora), Ignasi Àvila (direcció de fotografia i guió) i Eudald Valdi (producció i guió).


Estrenada a la ZonaZine del Festival de Málaga de 2020, va ser guardonada amb dues Biznagas de Plata, a la millor direcció i al millor actor (Arnau Comas i Oriol Llobet, exaequo), i també ha rebut el Premi del Jurat al Festival Som Cinema 2020, uns guardons que ja apunten la qualitat del film que es projecta aquest dijous. El cicle està organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català. Més informació i compra d’entrades online: https://www.entrapolis.com/entradas/les-dues-nits-dahir-carrer-ample-26
Data de realització: 10/20/2021 | Data de la darrera actualització: 10/20/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300