Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueixen les tasques de soterrament de la línia elèctrica a Mas Enlaire-El Control al voltant de la Rotonda Anselm Clavé


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2021 07:36:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ELECTRICA AVARIASegueixen les tasques de soterrament de la línia elèctrica a Mas Enlaire-El Control al voltant de la Rotonda Anselm Clavé

Està previst asfaltar el vial que rodeja la nova girola, després que ahir es van retirar les dues estructures elèctriques que hi havia al mig

Aquest passat dimecres, coincidint amb la primera setmana en què s’ha hagut de desviar el trànsit i la línia de bus en aquesta zona, es va procedir a complir una de les fites que hi havia en el pla de treball. Es van retirar les dues estructures de la línia elèctrica aèria que encara hi ha a la zona compresa entre els barris de Mas Enlaire i El Control Horta de la Perla, que connecta també amb Mas Moixa i Mas Carolet-Ca la Guidó.


Amb la retirada dels dos postes de llum amb base de formigó, després que fa uns dies ja es va treure el cablejat aeri i es va connectar amb les conduccions soterrades, aviat es podrà passar a una nova fase. Es tracta de poder asfaltar tot el voltant de la nova Rotonda d’Anselm Clavé, que connecta l’Avinguda de l’Estació amb el Carrer Santa Cecília i adjacents.


Durant aquests propers dies es planificaran les tasques que encara queden per endavant perquè aquesta darrera fase que forma part del darrer tram d’urbanització del Pla Parcial Costa Brava pugui estar enllestit definitivament. En funció de la programació que té prevista la companyia elèctrica ENDESA, encara queden alguns treballs que requereixen una acurada planificació, ja que caldrà implicaran canvis temporals en la circulació de vehicles.

Continuar el soterrament de la línia elèctrica i desmantellament d’equips

Un d’aquests treballs implica la retirada de torres elèctriques que hi ha situades prop de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682, que habitualment està molt transitada de vehicles al unir les poblacions de Tordera, Palafolls i Lloret de Mar, principalment. Per això, la Policia Local de Blanes haurà de coordinar els dies en què estigui previst el desmantellament d’aquestes torres per procedir a implementar les mesures necessàries.


Mesures com ara tallar la circulació en alguns trams de la GI-682, una operació que en principi està previst que tingui lloc a començaments del proper mes de novembre, en uns treballs que inicialment es farien durant la nit per perjudicar en la menor mesura possible. En tot cas, tot depèn de la planificació que encapçala la companyia elèctrica, responsable del soterrament i desmantellament de les línies d’aquest servei.

La setmana passada aquests treballs ja van fer necessari desviar el trànsit en una de les dues direccions de circulació d’un tram de l’Avinguda de l’Estació, el què està comprès entre el Carrer Barcelona i la nova rotonda d’Anselm Clavé. S’ha barrat el trànsit al carril que transcorre en direcció a la girola, per poder recuperar les cates que es van fer fa uns mesos, uns forats que es van tornar a cobrir per no perjudicar la circulació de vehicles i persones.


Al recuperar aquestes excavacions que ja es van fer en el seu moment, s’està substituint la línia elèctrica aèria per connectar-la a l’entramat soterrat. D’altra banda, també s’han hagut d’anul·lar temporalment diverses parades de la Línia 4 d’autobusos, que actualment està fent un recorregut d’anada i tornada entre la Plaça Catalunya i l’Estació de Trens. Més concretament, s’han anul·lat les parades 8, 9, 10, 11 i 12, situades respectivament davant l’antiga Escola SAFA, Mas Moixa, Anselm Clavé, Casa de la Cultura i Rambla Joaquim Ruyra.Data de realització: 10/21/2021 | Data de la darrera actualització: 10/21/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300