Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament entrega material esportiu a les entitats de Blanes que promouen l’esport de base en futbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/22/2021 06:55:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament entrega material esportiu a les entitats de Blanes que promouen l’esport de base en futbol

El regidor d’Esports, Pere Lopera, l’ha lliurat a l’AD Ca la Guidó, CD Blanes, FC Racing Blanenc, FS Blanesport 83, i al FC Quatre Vents, gràcies a un conveni amb la Federació Catalana de Futbol

La Ciutat Esportiva Blanes ha acollit aquesta setmana l’acte d’entrega de material esportiu a diverses entitats del municipi que promouen l’esport base en futbol. L’acte el va encapçalar el passat dimarts al vespre el regidor d’Esports, Pere Lopera, qui es va encarregar d’entregar el material als representants dels clubs.


El material consisteix en 60 pilotes reglamentàries per jugar a futbol i futbol sala, i s’han lliurat a un total de cinc entitats d’aquesta disciplina esportiva. Són l’Associació Esportiva Ca la Guidó, el Club Deportiu Blanes, el Futbol Club Racing Blanenc, el Futbol Sala Blanesport 83, i el Futbol Club Quatre Vents. Totes elles compten amb una llarga trajectòria històrica, i estan molt arrelades al municipi.


El material esportiu l’ha entregat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes gràcies a un conveni signat amb la Federació Catalana de Futbol. Més concretament, es tracta d’un dels acords que es va establir entre les dues institucions arran que el passat estiu es va acollir per segon any consecutiu l’Assemblea General Ordinària de la federació.


Si bé l’any passat va ser la primera vegada que la Ciutat Esportiva va allotjar aquest esdeveniment, no ha estat fins aquest 2021 que el conveni signat ha inclòs aquesta clàusula. L’acte de lliurament del material celebrat aquest passat dimarts va ser senzill però carregat de l’energia positiva que torna a haver en el món esportiu en general, arran que les darreres restriccions COVID s’estan flexibilitzant cada cop més.


Per la seva banda, Pere Lopera va agrair als representants dels clubs de futbol i futbol sala l’esforç i dedicació que esmercen des de les respectives entitats amb l’objectiu comú de practicar l’esport que més els agrada. Alhora, a través de la promoció de l’esport base, formen com a persones als nens i nenes en els valors que els van forjant en la seva futura vida d’adults: compromís, il·lusió, respecte, esforç, ajuda i solidaritat.Data de realització: 10/22/2021 | Data de la darrera actualització: 10/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300