Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua lluitant contra el Càncer de Mama amb diverses accions amb motiu del Dia Mundial del 19-O


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2021 09:43:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua lluitant contra el Càncer de Mama amb diverses accions amb motiu del Dia Mundial del 19-O

Durant una setmana, l’ABBC ven material de marxandatge de la campanya Contra el Càncer de Mama en diversos comerços i la façana consistorial segueix tenyint-se cada nit de color rosa

Al llarg d’aquests dies Blanes està allotjant diverses accions al voltant de la commemoració del Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama que s’escau el 19 d’octubre, és a dir: aquest passat dimarts. Coincidint amb aquesta jornada commemorativa, l’Associació Contra el Càncer de Mama de Blanes va instal·lar una taula informativa al seu lloc habitual, la Plaça d’Espanya.


S’hi va estar repartint informació i es van recollir aportacions econòmiques amb una guardiola i amb la venda de material de merchandising. Aquest 2021 el lema del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama és ‘Treu Pit per les Més Vulnerables’ perquè es pugui donar suport i atenció a totes les dones que puguin necessitar-ho. Al tríptic s’explica que amb les donacions recollides es garanteix que moltes dones puguin tenir cobertes les seves despeses de primera necessitat de la llar i alimentació.


Els diners recollits procedeixen de donacions en metàl·lic, així com adquirint els productes de marxandatge relacionats amb la lluita contra el Càncer de Mama que ven l’entitat, com ara les característiques ulleres roses, paraigües de colors, clauers i altres articles de la campanya. Aquest 2021 també s’han pogut comprar les pedres decorades amb motius al·lusius a la lluita contra el càncer de mama, creades per l’artista de Blanes Martha Hernández.

Venda de material de marxandatge amb el suport de l’ABBC

Durant aquests dies a Blanes encara es pot seguir contribuint a la campanya i seguir lluitant contra el càncer de mama comprant material de marxandatge a través de la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb l’Associació Contra el Càncer de Blanes. Per segon any consecutiu, una quarantena d’establiments de l’ABBC vénen material de la campanya.


Cada establiment adherit dedica una part de l’aparador a decorar-lo amb el color rosa que simbolitza la lluita contra el càncer de mama i, d’altra banda, ven material de marxandatge a l’interior. Al 2020 es va fer de manera més intensiva, ja que l’Associació Contra el Càncer no va poder muntar la característica parada i, per tant, l’única manera de poder recollir donatius amb la venda de productes va ser a través dels locals que van col·laborar.

Els establiments que col·laboren aquest 2021 durant tots aquests dies són Metrópolis, El Tall, Farmàcia Sureda, Can Borràs, Liberty, Joieria Puigdemont, Bolsos Alemany, Nutt Store, les dues botigues Dakota, Galeria d’Art L’Arcada, Sabateria Sagrera, Daina, Estanc Pla, Shoppins, Biscuter, Bosch Ortopèdics, Jubany, els dos locals d’Esports Perpinyà, Perfumeria Xaloc, Jo També, Magda G, Giotto, Sweet Things, Can Saura, Sabateria Núria Ribot, Dolors Íntim, Llenceria Raval, D Dona, Farmàcia Adell, S’espart, Nanus, Joieria Maresma, Cachito, Can Queldra i Els Sabons de l’Eva.


D’altra banda, des de ja fa una setmana i fins demà diumenge cada nit la façana principal de l’Ajuntament de Blanes s’està tenyint de color rosa. Ho fa a través del nou sistema d’il·luminació nocturna que precisament s’ha estrenat coincidint amb els dies previs al Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama.
Data de realització: 10/23/2021 | Data de la darrera actualització: 10/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300