Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

TV3 fa un càsting per seleccionar cantants per a un nou Talent Show Musical


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/24/2021 10:12:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TV3 fa un càsting per seleccionar cantants per a un nou Talent Show Musical

Busquen cantants amb grans veus i personalitat a partir dels 16 anys, sense restriccions del gènere musical. Els i les aspirants s’han d’inscriure a https://casting.veranda.tv/casting/talenttv3

Una vegada més, TV3 ha demanat el suport de l’Ajuntament de Blanes per a un nou show televisiu que s’està preparant per a la seva programació televisiva. Es tracta d’un nou Talent Show Musical del qual encara no han transcendit els detalls. El què cerquen són cantants amb grans veus i personalitat, amb un mínim d’edat de a partir dels 16 anys, però sense cap topall d’edat.


Tampoc es restringeix cap gènere musical, i s’està obert a què els i les aspirants sorprenguin la producció del nou programa. La guanyadora o guanyador del concurs tindrà l’oportunitat d’impulsar la seva carrera musical gravant un àlbum, i la primera fase del concurs és online. Només cal que s’inscriguin en aquest enllaç: https://casting.veranda.tv/casting/talenttv3

Després, les i els aspirants rebran un correu amb les instruccions a seguir: omplir un formulari i enviar 3 vídeos. Els tres vídeos hauran de tenir aquests continguts: una presentació, cantant una cançó en català i un tercer vídeo on es canti en qualsevol altre idioma. El lema amb què s’està impulsant el càsting és tota una declaració d’intencions: ‘Si el teu somni és la música i vols compartir el teu talent, t’estem esperant’.
Data de realització: 10/24/2021 | Data de la darrera actualització: 10/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300