Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua augmentant la COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 6 pacients ingressats, 3 més que fa una setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2021 08:04:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua augmentant la COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 6 pacients ingressats, 3 més que fa una setmana

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 4 persones, mentre que al de Calella n’hi ha 2

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica ha seguit augmentant els darrers set dies, si bé d’una manera continguda. Actualment hi ha sis persones ingressades, tres més en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 4 persones ingressades per aquesta malaltia, tres més que fa una setmana, durant la qual hi ha hagut 3 ingressos i no s’ha comptabilitzat cap alta. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha dues persones, havent-hi hagut 3 nous ingressos i 3 altes al llarg dels darrers dies.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 36 persones ingressades per COVID, 8 més que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 105.359 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha patit un lleuger repunt, tot i que continua a la part moderada. Ara és de 67 punts, i en l’anterior comunicat era de 55. A Blanes, en canvi, ha augmentat considerablement respecte fa una setmana, passant de nou a la part alta de perill. Ara és de 127 punts, després que en l’anterior actualització era de 23 punts.
Data de realització: 10/26/2021 | Data de la darrera actualització: 10/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300