Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 25 al 29 d’Octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2021 09:58:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 25 al 29 d’Octubre

Amb el lema ‘Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu’, l’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre l’eficiència energètica

Europa celebra aquesta darrera setmana del mes d’octubre la ‘Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2021’, que s’allarga des del 25 d’octubre fins el proper divendres dia 29. L’objectiu d’aquesta commemoració és conscienciar la ciutadania al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la societat en la transició energètica.


Aquest 2021 el lema de la iniciativa és ‘Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu’. En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, es considera més necessari que mai que les diferents institucions implicades avancin en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic.

L’Ajuntament de Blanes, amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

També es considera clau que les persones puguin actuar per capgirar la situació a través de la seva participació i implicació en la gestió de l’energia que utilitzen en el seu dia a dia. L’Ajuntament de Blanes s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2021 donant suport a aquesta iniciativa, i fent difusió dels recursos virtuals al seu abast, a través del Departament de Medi Ambient del consistori.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha explicitat el compromís de la institució per contribuir a la consecució dels objectius que mena la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Entre els recursos que estan a l’abast de la ciutadania s’hi inclouen diverses publicacions sobre els vehicles elèctrics, l’autoconsum fotovoltaic, o bé la rehabilitació i certificació d’eficiència energètica d’edificis.

També es tracten d’altres temes relacionats amb aquesta mateixa qüestió, com per exemple la biomassa forestal i agrícola; l’energia i el canvi climàtic, l’energia i l’aigua de casa, o bé com funciona una llar de manera eficient des del punt de vista energètic, l’estalvi de gas i electricitat a la llar i guies d’estalvi energètic en general. Més informació: http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/
Data de realització: 10/26/2021 | Data de la darrera actualització: 10/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300