Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La delegada de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i l’alcalde, Àngel Canosa, fan una reunió de treball a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/27/2021 02:24:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La delegada de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i l’alcalde, Àngel Canosa, fan una reunió de treball a Blanes

Han tractat diversos temes relacionats amb la inversió i expansió econòmica i formativa de la vila. Posteriorment han visitat plegats l'empresa blanenca internacional ‘Grup Ros’

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la delegada del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, han encapçalat avui dimecres una intensa reunió de treball que ha tingut lloc al municipi on comença la Costa Brava. La trobada s’ha iniciat pels volts de les 10 del matí al Despatx d’Alcaldia, on el batlle i la delegada han estat tractant diverses qüestions relacionades amb la inversió i expansió econòmica i formativa de la vila.


Rebuda de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, a la delegada del govern
de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral
En aquesta primera part de la visita institucional, també han participat representants dels grups polítics municipals a l’Ajuntament de Blanes. Durant la trobada, Laia Cañigueral ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Blanes, creat a finals del segle XX pel consistori blanenc, que el disposa i ofereix perquè hi puguin signar les personalitats més importants que visiten la Casa Consistorial.


Reunió al Despatx d'Alcaldia amb regidors i regidores del consistori
Visita Institucional a l’empresa internacional blanenca ‘Grup Ros’

Pels volts de les 11 del matí, la visita institucional s’ha traslladat a una empresa blanenca internacional, ‘Grup Ros’, una trobada encapçalada de nou per Àngel Canosa i Laia Cañigueral. Els han acompanyat el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball, Joan Martí; i la delegada d’ACCIÓ a Girona, Glòria Viñals.


Visita a 'Grup Ros'
Per la seva banda, en representació del ‘Grup Ros’ han participat els directius de l’empresa Gemma Ros, Francesc Ros, Joan Gubert, Salvador Ros i Gerard Planagumà. També ha participat Núria Valls qui, conjuntament amb el seu home, Francesc Ros, encapçalen la segona generació de la nissaga. En primer lloc s’ha mantingut una reunió de treball a les oficines, i posteriorment s’ha fet una visita a les instal·lacions.

Grup Ros, un referent nacional, estatal i internacional

El Grup Ros ha esdevingut actualment en un referent nacional i internacional en l’elaboració i la comercialització de peix fresc i congelat, respectant els principis bàsics de qualitat i responsabilitat. Les xifres clau del grup empresarial blanenc indiquen que cada any es produeixen 15.400 tones de peix fresc i 3.800 tones de peix congelat; i disposen de més d’un centenar de proveïdors arreu del món.


Per aconseguir aquests serveis, fan compres directes en més de 500 llotges europees de primera qualitat, entre elles la de la Confraria de Pescadors de Blanes; fan més de 6.500 desplaçaments a l’any i disposen de més de 2.800 clients arreu d’Europa. L’origen de Grup Ros de Blanes es remunta a l’any 1930, quan els dos fundadors -Salvador Ros i Clara Montells- van crear la primera empresa de la família amb l’objectiu de vendre peix fresc al detall.


Salutació de Laia Cañigueral a Núria Valls, a la
seva arribada a 'Grup Ros'
La segona generació encapçalada per Francisco Ros i la seva muller, Núria Valls, va ampliar el negoci familiar l’any 1965 amb la venda a l’engròs, més concretament a hostalers i peixaters de la comarca. Amb aquest objectiu van fundar ‘Pescados Ros’, que es va convertir en un referent de la distribució de peix fresc i congelat a comarques gironines. La tercera generació, amb els germans Salvador, Gemma i Francesc Ros, va transformar i ampliar el negoci familiar l’any 1983, convertint-lo en ‘Comerç de Peix Ros’, ‘Import/Export’, i dos anys més tard van fer noves incorporacions. Finalment, l’any 2008 la família Ros va crear Freskibo, el nou projecte empresarial del grup.Data de realització: 10/27/2021 | Data de la darrera actualització: 10/27/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300