Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles ofereix diumenge ‘Remember Show’, amb Teatre Mòbil + Marcel Gros Pallassos al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2021 09:33:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles ofereix diumenge ‘Remember Show’, amb Teatre Mòbil + Marcel Gros Pallassos al Teatre de Blanes

Jordi Girabal, Marcel Gros i Atilà Puig es retroben després de 30 anys per fer un sentit homenatge al sempre difícil ofici de fer riure, a l’humor i a l’amistat

L’Associació Rialles Blanes ha preparat per aquest proper diumenge, marcat pel pont de Tots Sants i la Castanyada, un nou espectacle de la programació de tardor-hivern 2021. En aquesta ocasió es tracta del tercer del total de sis que té previst oferir en aquesta temporada que tancarà l’any en curs, i de ben segur satisfarà els assistents per la veterania dels seus artífexs.


Jordi Girabal, Marcel Gros i Atilà Puig: Teatre Mòbil i Marcel Gros Pallassos,
representen diumenge al Teatre de Blanes 'Remember Show'
Sota el títol ‘Remember Show’, els dos ingredients formats per Teatre Mòbil i Marcel Gros Pallassos es retroben dalt l’escenari després de 30 anys i fan un sentit homenatge al sempre difícil ofici de fer riure, a l’humor i a l’amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown. Són tres pallassos que sumen el seu art en una funció adreçada especialment al públic infantil i familiar.

‘Remember Show’, un homenatge a l’ofici de fer riure

Ells tres són Jordi Girabal, Marcel Gros i Atilà Puig, autors, co-directors i intèrprets de l’espectacle. I és que ‘Teatre Mòbil’ es va fundar l’any 1984 amb aquests tres mateixos components. S’havien conegut fent teatre de carrer, i les seves inquietuds i ganes de crear espectacles d’humor els van portar a formar-se en tècniques de circ i de clown que van adquirir de la mà d’Els Colombaioni, Pierre Byland i Phillippe Gaulier, docents de l’escola de Jacques Lecoq de París. Uns mestres pioners que van fer sortir el clown dels circs per dur-ho als escenaris, al teatre, al carrer.

Els seus primers espectacles va dirigir-los Jordi Vilà Zapata, deixeble de Marcel Marceau. Set anys més tard, al 1991, Marcel Gros va emprendre el seu treball en solidari sense perdre el contacte amb Teatre Mòbil, ja que és coautor i director de sis espectacles d’aquesta companyia. Les ganes i l’oportunitat de tornar a estar els tres compartint escenari els va moure a crear l’espectacle ‘Remember Show’.


En aquest retrobament, recuperen els escenaris i el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes després de tota una vida viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món. Es dediquen a convertit el món de l’espectacle en una paròdia on són músics, mags, malabaristes, cantants, farsants, bufons... l’essència mateixa del pallasso.

Com és habitual, ‘Remember Show’ s’oferirà aquest diumenge, 31 d’octubre, a partir de 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, amb venda d’entrades anticipades presencialment a la guixeta del teatre el mateix diumenge, una hora abans que comenci, és a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. D’altra banda, també es poden comprar online a l’enllaç https://www.entrapolis.com/entrades/remember-show-teatre-mobil-marcel-gros-carrer-ample-26
Data de realització: 10/29/2021 | Data de la darrera actualització: 10/29/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300