Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Productiva primera jornada de l’Eurockey CUP U15 i FEM15 2021 a Blanes i Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2021 07:22:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Productiva primera jornada de l’Eurockey CUP U15 i FEM15 2021 a Blanes i Lloret

La Ciutat Esportiva Blanes i el Pavelló de Lloret, seu principal de la competició, van allotjar ahir els primers partits de la competició internacional

Aquest passat divendres es va disputar a la Ciutat Esportiva Blanes i al Pavelló d’Esports de Lloret –seu principal de la competició- la primera jornada de l’Eurockey CUP U15 i FEM15 2021. Tots els equips participants van poder començar a obtenir els seus primers resultats en la competició internacional que s’allargarà fins el proper dilluns, 1 de novembre.


Partit FEM15 CP Vila-Sana-CP Manlleu
Autor Fotografia: Fernando Muñoz (Eurockey CUP)
Començant per la categoria d’U15, al Grup A SL Benfica i Genève RHC han pres la davantera després d’aconseguir sumar tres punts davant el Barça i el CH Lloret, respectivament. CDM Hockey i Roller Bassano ocupen les primeres posicions del Grup B per davant de RSC Cronenberg i CD Paço de Arcos. Al Grup, Porto i Valdagno han sumat els tres primers punts davant el CH Olot i el CS Noisy.

I, per últim, Sporting i Follonica han fet el mateix i estan situats en les primeres posicions per davant del CP Alcobendas i l’RS Gujan Mestras. Per la seva banda, en la categoria de FEM15, CP Manlleu, CP Vilanova i CH Caldes han sumat els seus tres primers punts del campionat regular després de derrotar CP Vila-Sana, ECU RHC i Roller Cornedo, respectivament.


Partit U15: SL Benfica-FC Barcelona
Autor Fotografia: Luis Velasco (Eurockey CUP)
Avui dissabte continuen els partits en la que serà la segona jornada de l’Eurockey CUP U15 i FEM15 2021. Al matí, les pistes Blava i Vermella de la Ciutat Esportiva Blanes començaran a allotjar simultàniament encontres a les 9 h, les 10 h, les 11’20 h, i a 2/4 d’1 h, mentre que a la tarda es reprendrà l’activitat amb quatre partits més a les 16 h, 17’10 h, 18’20 h i 19’30 h, quan finalitzaran. Per la seva banda, el Pavelló de Lloret també acollirà vuit partits en els mateixos horaris.
Data de realització: 10/30/2021 | Data de la darrera actualització: 10/30/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300