Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Eurockey CUP U15 i FEM15 que s’està disputant a Blanes i Lloret ja té definida la fase final


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2021 09:20:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Eurockey CUP U15 i FEM15 que s’està disputant a Blanes i Lloret ja té definida la fase final

SL Benfica, CD Paço de Arcos, FC Barcelona, CDM Hockey, Olot, FC Porto, Sporting i Follonica jugaran els quarts de final

La Ciutat Esportiva Blanes i el Pavelló d’Esports de Lloret –que actua com a seu central- continuen allotjant aquest diumenge l’Eurockey CUP U15 i FEM15, que ja té definida la fase final. Els equips que jugaran els quarts de final són SL Benfica, CD Paço de Arcos, FC Barcelona, CDM Hockey, Olot, FC Porto, Sporting i Follonica.


Segona Jornada Eurockey CUP U15 2021
Autor Fotografies: Eurockey CUP
Quatre equips portuguesos, tres d’espanyols i un italià formaran el quadre final de l’Eurockey CUP U15 que es disputa a partir d’aquest diumenge al matí. Els enfrontaments s’han definit de la següent manera: a les 9 h han començat a jugar SL Benfica-Paço de Arcos; a les 10’10 h ho faran Follonica Hoquei amb el FC Barcelona; i a 2/4 d’1 FC Porto contra l’Sporting CP.

Els vencedors de l’eliminatòria s’enfrontaran aquesta tarda a les semifinals amb els següents horaris: a les 18’20 h el guanyador del quart de final 1 contra el guanyador del quart de final 2; i a 2/4 de 8 del vespre el guanyador del quart de final 3 contra el vencedor del quart de final 4.


Per la seva banda, al llarg de tot aquest diumenge també es jugaran els partits per determinar els dos equips que jugaran la final a la categoria FEM15. La gran final enfrontarà els dos millors classificats de la lliga regular. De moment, CP Vilanova, CP Manlleu i Roller Cornedo estan portant la davantera.
Data de realització: 10/31/2021 | Data de la darrera actualització: 10/31/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300