Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

SL Benfica i CP Vilanova, campions de l’Eurockey CUP FEM15 i U15


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/01/2021 05:38:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOSL Benfica i CP Vilanova, campions de l’Eurockey CUP FEM15 i U15

Les dues finals disputades aquest dilluns han posat punt i final a la competició internacional que s’ha estat disputant a Blanes i Lloret durant quatre dies

Els equips de l’SL Benfica i CP Vilanova s’han proclamat guanyadors de l’actual edició 2021 de l’Eurockey CUP U15 i FEM15. Ho han fet després de derrotar respectivament l’Sporting CP i Recam Làser CH Caldes a les finals disputades aquest dilluns, 1 de novembre. D’aquesta manera, s’ha coronat la competició internacional que des del passat divendres s’ha estat acollint a la Ciutat Esportiva Blanes i al Pavelló Municipal de Lloret de Mar, que n’ha estat la seu.


L'SL Benfica i el CP Vilanova, campions de l'Eurockey CUP 2021 U15 i FEM15
Fotografies: Eurockey CUP
El CP Vilanova ha aconseguit el seu primer trofeu de la història de l’Eurockey CUP FEM15 després de guanyar en la final per 5 gols a 2 davant el Recam Làser CH Caldes. Noa González, Irina Pérez i Jana Tarela han contribuït a contrarestar els gols d’Ariadna Quintero. El duel entre els dos equips catalans ha estat intens i ple d’emocions.


En U15, per la seva banda, l’SL Benfica s’ha endut l’U15 del 2021 després d’una final trepidant, ja que s’ha hagut de dirimir quin dels dos equips portuguesos s’enduria la victòria en la tanda de faltes directes. Després que s’ha esgotat el temps reglamentari amb empat a 3 gols al marcador, la pròrroga ha mantingut la igualtat, ja que s’ha arribat amb empat a 4 a la tanda de penals.

A banda de lliurar els trofeus als diferents classificats, en aquesta edició l’organització del torneig ha decidit premiar aquells que millor han demostrat els valors de la competició internacional durant la seva celebració. Per això, s’han entregat els premis RESPECT – FRIENDSHIP – PASSION a la cerimònia de cloenda.


El premiat en la categoria de respecte ha estat Josep Sellas, entrenador del CDM Hockey, pel respecte mostrat pel seu equip i envers els rivals. A la categoria friendship s’ha reconegut l’actitud del CS Noisy francès, mentre que el premi que certifica una major passion, ha estat per l’ECU RHC anglès.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300