Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Des d’avui dimarts es flexibilitza l’horari de visites als pacients no COVID de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/02/2021 07:48:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaDes d’avui dimarts es flexibilitza l’horari de visites als pacients no COVID de Blanes i Calella

Es podran fer de 8 a 20 h de dilluns a diumenge, i també es permetrà l’entrada d’un acompanyant a Consultes Externes, Hospital de Dia i Unitats de Cirurgia Sense Ingrés

La millora de la situació epidemiològica ha empès la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a reduir les restriccions establertes als dos centres hospitalaris comarcals que té a Blanes i Calella. Per això, a partir d’avui dimarts 2 de novembre es flexibilitzarà el règim de visites als pacients ingressats no COVID. El nou horari serà durant tot el dia: des de les 8 del matí fins les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.


Entrada principal Hospital Comarcal de Blanes
Fotografies: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Això si, es mantindrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona cada dia, per reduir d’aquesta manera la possibilitat d’un contagi. Pel que fa a les Consultes Externes, l’Hospital de Dia, i les Unitats de Cirurgia Sense Ingrés, també es permetrà l’entrada d’un únic acompanyant. En tots els casos, els acompanyants hauran de dur posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica; s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

Acompanyament durant la nit dels pacients no COVID ingressats

D’altra banda, des d’aquest dimarts també hi haurà canvis en relació als pacients que han estat intervinguts quirúrgicament. Es permetrà que puguin estar acompanyats d’una persona la primera nit després de l’operació, així com –de manera excepcional- l’estada d’un acompanyant durant la nit amb tots aquells pacients que ho puguin requerir sota criteri dels i les professionals.


Planta d'Ingressos Hospital Comarcal de Blanes
En canvi, per una qüestió organitzativa, el Servei d’Urgències –tant de l’Hospital Comarcal de la Selva com el de Calella- mantindrà l’horari de visites establert fins ara: de 13 a 14 h i de 19 a 20 h als pacients no COVID que estiguin ingressats en la Unitat Polivalent d’Observació, així com a l’Àrea de Crítics. Tot i aquestes noves mesures, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també s’ha advertit que es podran veure modificades en cas d’empitjorament de l’evolució epidemiològica, amb l’objectiu d’oferir un espai el més segur possible a tots i totes les usuàries.



Data de realització: 11/02/2021 | Data de la darrera actualització: 11/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300