Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueixen augmentant els casos COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 8 pacients ingressats, 2 més que fa una setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/03/2021 06:30:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segueixen augmentant els casos COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 8 pacients ingressats, 2 més que fa una setmana

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 persones, mentre que al de Calella n’hi ha 2

El darrer comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua en un lent augment. Actualment hi ha vuit persones ingressades, dues més en relació a l’anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, segueix sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 persones ingressades per aquesta malaltia, dues més que fa una setmana, durant la qual hi ha hagut 5 ingressos i 3 altes, una de les quals pertany a un pacient que ja ha negativitzat a la prova diagnòstica, però que encara continua ingressat. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha dues persones seguint tractament, igual que fa set dies, durant els quals hi ha hagut un ingrés i una alta mèdica.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dilluns, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 40 persones ingressades per COVID, 4 més que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 105.817 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua repuntant, tot i que continua a la part moderada. Ara és de 82 punts, i en l’anterior comunicat era de 67. A Blanes, en canvi, ha davallat respecte fa una setmana, passant de nou a la part moderada de perill. En l’actualitat és de 98 punts, després que en l’anterior actualització era de 127 punts.
Data de realització: 11/03/2021 | Data de la darrera actualització: 11/03/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300