Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Primera projecció sense restriccions d’aforament al Cicle de Cinema Gaudí al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/03/2021 06:41:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesPrimera projecció sense restriccions d’aforament al Cicle de Cinema Gaudí al Teatre de Blanes

Es va projectar la road movie ‘Les dues nits d’ahir’, i la propera sessió serà el 18 de novembre, amb la comèdia picant ‘Donde caben dos’, dirigida per Paco Caballero

La segona sessió de la segona temporada del Cicle de Cinema Gaudí a Blanes, que va tenir lloc a finals d’octubre, va significar la primera vegada en què es va poder fer sense restriccions d’aforament COVID al haver entrat en vigor el nou paquet de mesures. Es va projectar el film ‘Les dues nits d’ahir’, que tracta sobre la pèrdua i el dol, i ha estat l’òpera prima de quatre joves barcelonins.


Projecció 'Les Dues Nits d'Ahir' al Cicle de Cinema Gaudí
Originàriament la pel·lícula va néixer com un treball de final de fi de grau de la Universitat Pompeu Fabra, i està escrita a vuit mans per Pau Cruanyes (direcció i guió), Gerard Vidal (direcció, guió i banda sonora), Ignasi Àvila (direcció de fotografia i guió) i Eudald Valdi (producció i guió). Els protagonistes també són quatre joves: en Pol, l’Èric, en Marcel i l’Ona són amics d’infància i als 20 anys un d’ells, en Pol, mor.


El llargmetratge narra la fugida dels tres personatges principals en cotxe cap enlloc, portant les cendres del seu amic en un tupper, dins d’una motxilla, amb la intenció de llençar-les al mar. Es tracta d’una road movie que tracta sobre la incertesa que viuen els protagonistes al llarg del viatge, la buidor que senten els tres amics i les emocions que gairebé no els deixen ni pensar.


Propera sessió el 18 de novembre amb la comèdia ‘Donde caben dos’

D’un caire completament diferent és la propera projecció del cicle, que tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, el dijous 18 de novembre a la seva hora habitual, les 8 del vespre: ‘Donde caben dos’. Una comèdia picant amb guió i direcció de Paco Caballero, estrenada tot just aquest passat estiu del 2021. La protagonitzen un llarg llistat de grans actors i actrius, entre els quals destaquen Ernesto Alterio, Pilar Castro, Raúl Arévalo i Maria León, entre d’altres.


Fotograma 'Donde caben dos', al Teatre de Blanes
el 18 de Novembre
Una comèdia ‘picant’ que garanteix un ‘final feliç’ després d’un massatge a base de riure-teràpia on hi ha una mica de tot, amb cinc històries on es barregen des de la parella que està atrapada en la rutina fins un jove desenganyat, passant per una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu darrer estiu i un grup d’amics amb ganes d’experimentar. Durant una nit, el grup viurà situacions inesperades que propicien els clàssics embolics que no han de faltar en peces d’aquest tipus.


Amb tot, de les cinc històries n’hi ha una que destaca per sobre de les altres perquè no s’ambienta al ‘Club Paraíso’ –on tenen lloc les altres quatre-, amb un sopar on hi ha un ‘postre amb sorpresa’ que provoca el major índex de rialles. També és prou singular la de les dues noies a la recerca d’un anell de compromís que pot recordar l’estil de la nissaga ‘Resacón en Las Vegas’, tot plegat embolcallat com una gran comèdia picant coral que entreté durant una bona estona, gràcies al bon fer de l’elenc d’actors i actrius.


Tot plegat salt-pebrat amb la coneguda perícia del seu director, Paco Caballero, responsable entre d’altres dels films ‘El Vecino’ i ‘Perdiendo el este’, així com de la sèrie ‘Cites’. ‘Donde caben dos’ es projectarà el 18 de novembre al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre, i les entrades ja es poden adquirir anticipadament a través de l’enllaç https://www.entrapolis.com/entradas/donde-caben-dos-carrer-ample-26





Data de realització: 11/03/2021 | Data de la darrera actualització: 11/03/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300